Τελευταίες Ειδήσεις

Συντηρεί με 120.000 ευρώ τους δρόμους Νέα Πεύκη προς Βάκαρι και Γαβρού προς Σκήτη Αγίου Νικολάου η Περιφέρεια Θεσσαλίας





Δύο νέα οδικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 120.000 ευρώ πρόκειται να υλοποιήσει στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας.  Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τις συμβάσεις κατασκευής των έργων που αφορούν τη διάνειξη του τμήματος της οδού Νέα Πεύκη - Βάκαρι και τη συντήρηση της οδού Γαβρού προς Σκήτη Αγίου Νικολάου.
Το πρώτο έργο αφορά τη βελτίωση του τμήματος της οδού Νέας Πεύκης - Βάκαρι μήκους 3.500 μ.  Το δεύτερο έργο αφορά τη συντήρηση της οδού από τον οικισμό Γαβρού προς τη Σκήτη του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Γαβρού του Δήμου Μετεώρων.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων. Κύριο μέλημά μας αποτελεί η μετακίνηση των πολιτών και η μείωση της επικινδυνότητας. Ενώ ενισχύουμε την προσβασιμότητα στα θρησκευτικά μνημεία της Περιφέρειας μας με έργα που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.