Τελευταίες Ειδήσεις

«Καταδυτικός Τουρισμός και Θαλάσσιο Πάρκο»



Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε , το Σάββατο 3-8-2019 στο αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου  η ημερίδα της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας με θέμα : «Καταδυτικός Τουρισμός και Θαλάσσιο Πάρκο».
            Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου του Δήμου Βόλου , κος Γιώργος Μουλάς κήρυξε την έναρξη των εργασιών της ημερίδας, παρουσία φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των καταδύσεων και του τουρισμού γενικότερα.
            Στη συνέχεια παρουσίασαν τις εισηγήσεις τους :
Ο κ. Σπυρίδων Ιωσηφίδης  Τεχνολόγος Ιχθυολόγος Πανεπιστημίου Αιγαίου , Φορέας διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου,  με  θέμα:  Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και Β.Σποράδων .
Η προσβασιμότητα στη κατάδυση ως μηχανισμός προστασίας 
και
Ο κ.  Άγγελος Μαγκλής  Ιδρυτής & Αντιπρόεδρος Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε. Εταίρος του Ευρωμεσογειακού Έργου BLUMED Συντονιστής Έταιρος του «Ανω Μαγνήτων Νήσοι»,  με θέμα : Αναπτυξιακές δυνατότητες του καταδυτικού τουρισμού στην Αλόννησο
Η συζήτηση και οι τοποθετήσεις που ακολούθησαν εστίασαν  στην ανάπτυξη του Τουρισμού και του  Καταδυτικού Τουρισμού  ειδικότερα,  με την ενεργή  συνεργασία  της  ΠΕΔ Θεσσαλίας  και τον Δήμο Αλοννήσου.
            Την ημερίδα συντόνιζε ο Διευθυντής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας κος Τσούμας Δημήτριος.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.