Τελευταίες Ειδήσεις

Τη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου Ν. Τρικάλων – Έτους 2019» προϋπολογισμού 230.640,00 € υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας







Τη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων  οδικού δικτύου  Ν. Τρικάλων – Έτους  2019» προϋπολογισμού 230.640,00 €  υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Π.Ε. Τρικάλων.

Όπως τόνισε ο κ. K. Αγοραστός: «Μέλημα της αιρετής Περιφέρειας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας, αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Η ασφάλεια των σηράγγων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ένα ζήτημα για το οποίο η χρηματοδότηση είναι περιορισμένη. Με τις δικές μας δυνάμεις όμως και σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς μας Συμβούλους, κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην υπάρχουν προβλήματα στη συντήρησή τους».



Αντικείμενο του έργου «Συντήρηση – λειτουργία σηράγγων  οδικού δικτύου  Ν. Τρικάλων – Έτους  2019 » προϋπολογισμού 230.640,00 €  για εργασίες και Φ.Π.Α.  είναι :

α) η  συντήρηση,  λειτουργία  και  η  αποκατάσταση  των  βλαβών  όλων  των  Η-Μ  εγκαταστάσεων  των σηράγγων  που  βρίσκονται  στο  οδικό  τμήμα της αρ. 2 πρωτεύουσας επαρχιακής οδού  Πύλης - Στουρναρέϊκων – Μεσοχώρας  μέχρι  την  διασταύρωση  με  την Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτας και  στο  τμήμα  Αρματωλικό – Αγίας  Κυριακής  ήτοι:

ΘΕΣΗ
ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΓΚΡΟΠΑ
ΥΠΕΧΩΔΕ
ΠΛΑΚΕΣ
ΔΕΗ
ΜΕΣΟΧΩΡΑ
ΔΕΗ
ΑΕΤΟΣ
ΔΕΗ
ΠΑΧΤΟΥΡΙΟ
ΥΠΕΧΩΔΕ
ΑΓΙΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ
ΥΠΕΧΩΔΕ

για  να  εξασφαλίζονται  οι  προϋποθέσεις  ασφαλούς  διέλευσης  των  οχημάτων στις σήραγγες, οι οποίες ελέγχονται  από  τρία  ανεξάρτητα  κέντρα  ελέγχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.