Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΣΕ SUMMER CAMP ΤΗΣ IKO KYOKUSHIN KARATE HELLAS





  Σε ένα ακόμη καλοκαιρινό σεμινάριο καράτε που πραγματοποιήθηκε στη Σκιάθο, προσκεκλημένος από τον εκπρόσωπο της ΙΚΟ Kyokushin Hellas κ. Στεφάνου Ιωάννη, συμμετείχε ο Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας με τον προπονητή του και τρεις επιπλέον αθλητές του Συλλόγου.
  Το σεμινάριο είχε διάρκεια έξι ημέρες (2-7 Ιουλίου) και διεξήχθη στην πανέμορφη περιοχή των Κουκουναριών στο νησί της Σκιάθου. Δίδαξε ο Γενικός Γραμματέας και νούμερο 2 στην ιεραρχία της Παγκόσμιας Ιαπωνικής Οργάνωσης της IKO Kyokushinkai κ. Κατσουχίτο Γκοράι 7 Νταν (με αρχηγό τον Ακιγιόσι Ματσούι 8 Νταν με έδρα το Τόκυο), ο οποίος ήταν προσωπικός μαθητής του Ιδρυτή του kyokushin Μασουτάτσου Ογιάμα.
  Οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν πολλές εξαίρετες παραδοσιακές τεχνικές συνδυασμών χεριών-ποδιών όπως ακριβώς διδάσκονται στο αρχηγείο της οργάνωσης, από έναν Παγκοσμίου φήμης δάσκαλο στο χώρο του kyokushin, ο οποίος έχει εκπαιδεύσει πολλούς παγκόσμιους πρωταθλητές και μεγάλα ονόματα της οργάνωσης, που σημειωτέο είναι η δυνατότερη ποιοτικά και πολυπληθέστερη σε αθλητές kyokushin παγκοσμίως.
  Στο σεμινάριο αυτό παραβρέθηκε και συμμετείχε ο εκπρόσωπος της τουρκικής οργάνωσης της ΙΚΟ ο οποίος προσκάλεσε τον τοπικό προπονητή μας σε μελλοντική διοργάνωση αγώνων και σεμιναρίου στη χώρα του στην πόλη της Προύσας.
  Ο ιάπωνας δάσκαλος ο οποίος ήταν πολύ έμπειρος και εκπληκτικός στη μετάδοση γνώσεων αφού αρχικά έκανε διορθώσεις στις βασικές τεχνικές του kyokushin που αποτελεί τη κύρια βάση για τους νέους αθλητές και στη συνέχεια δίδαξε στους συμμετέχοντες πάρα πολλές τεχνικές kihon (βηματισμοί), έκανε διορθώσεις στα kata, δίδαξε πολλούς συνδυασμούς τεχνικών μάχης για αγώνες και μάλιστα επέμενε στο αγωνιστικό κομμάτι με αρκετούς φιλικούς αγώνες να εξασκούνται οι αθλητές αναμεταξύ τους.
  Ήταν σίγουρα ακόμη μία μεγάλη εμπειρία για τον προπονητή και τους αθλητές του τοπικού συλλόγου που συμμετείχαν στο σεμινάριο αυτό, αποκομίζοντας αρκετές επιπλέον γνώσεις από έναν μεγάλο έμπειρο δάσκαλο συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες και θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουν τον εκπρόσωπο της ΙΚΟ Kyokushin Hellas κ. Στεφάνου Ιωάννη που τους έκανε την τιμή της πρόσκλησης για συμμετοχή στο καλοκαιρινό αυτό σεμινάριο, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες και ο σύλλογος όπως είναι φυσικό θα συνεργάζεται πλέον και θα αποτελεί μέλος της ΙΚΟ Kyokushin Hellas.
Ο Προπονητής του Συλλόγου





























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.