Τελευταίες Ειδήσεις

Η "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ" και ο στόλος της "RENAULT" και της "DACIA" στην Καλαμπάκα

Στην κεντρική πλατεία-Ρήγα Φεραίου της Καλαμπάκας έχουν σταθμεύσει από το απόγευμα της Παρασκευής τα νέα μοντέλα της "RENAULT" και της "DACIA" με πρωτοβουλία του αποκλειστικού αντιπροσώπου για το νομό Τρικάλων Απόστολου Μανώλη.
Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι το ευρύ κοινό να γνωρίσει από κοντά τα νέα δημιουργήματα των παραπάνω εταιρειών και φυσικά παρέχεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να κάνουν και test drive με ένα από τα αγαπημένα τους μοντέλα που θα ήθελαν να αποκτήσουν.
Οι άνθρωποι της "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ" είναι εκεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ενημερώνοντας τους επισκέπτες για όσα τους ενδιαφέρουν παρέχοντας κάθε διευκρίνιση και δίνοντας απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και απορίες τους ώστε να γνωρίζουν κάθε τι που αφορά το αυτοκίνητο που τους ενδιαφέρει ως υποψήφιοι αγοραστές.

Η παραμονή του στόλου της  "RENAULT" και της "DACIA" στην Καλαμπάκα και την πλατεία Ρήγα Φεραίου για όσους θέλουν να τα γνωρίζουν από κοντά είναι προγραμματισμένη μέχρι το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουλίου.














Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.