Τελευταίες Ειδήσεις

Χορός Κάτω από τ’ Άστρα




Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College, ενίσχυσαν με την παρουσία τους στον ετήσιο φιλανθρωπικό «Χορό Κάτω από τ’ Άστρα», εκατοντάδες φίλοι και δωρητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής», μπροστά από το επιβλητικό Princeton Hall της Σχολής και κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.
«Με την παρουσία σας στη φιλανθρωπική εκδήλωση στηρίζετε οικονομικά το Πρόγραμμα Υποτροφιών των μαθητών και των σπουδαστών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College και αποδεικνύετε έμπρακτα την αγάπη σας για το έργο της», τόνισε ο πρόεδρος της Σχολής, Δρ. Πάνος Κανέλλης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα δοθεί για υποτροφία σε άτομο από τις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής. Μάλιστα, ο «Όμιλος Σαμαράς & Συνεργάτες» ανταποκρίθηκε άμεσα δωρίζοντας σημαντικό χρηματικό ποσό για τη συγκεκριμένη υποτροφία.
Και φέτος, τις εντυπώσεις «έκλεψαν», δύο απόφοιτοι των λυκείων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολή. Μίλησαν στους παραβρισκόμενους για την εμπειρία τους στη Σχολή και τους ευχαρίστησαν θερμά για τη σημαντική συνεισφορά τους στο Πρόγραμμα Υποτροφιών.
«Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή αποτέλεσε πολλά περισσότερα από ένα σχολείο. Σας παροτρύνω να δείτε γύρω σας τους ανθρώπους που υποστηρίζουν την συνεχή προσπάθειά των μαθητών και της ευρύτερης σχολής για εξέλιξη και πρόοδο. Κανένας από τους στόχους μας δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την τεράστια στήριξη όλων εσάς που βρίσκεστε σήμερα εδώ», είπε εμφανώς συγκινημένη η Κατερίνα Καργιώτη, η οποία τον Σεπτέμβριο ξεκινά τις σπουδές της με πλήρη υποτροφία στο φημισμένο YALE.

«Τον Σεπτέμβριο του 2016 ήρθα για πρώτη φορά στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή με σκοπό ένα καλύτερο μέλλον. Ήξερα πως το Γενικό Λύκειο της Σχολής είναι ένα από τα καλύτερα της χώρας και γι’ αυτό επέλεξα να φοιτήσω εδώ. Όλα αυτά που η Σχολή μας προσφέρει απλόχερα δεν θα συνέβαιναν ποτέ αν δεν υπήρχαν άτομα τα οποία μας στηρίζουν, όπως όλοι εσείς που σήμερα βρίσκεστε εδώ: χορηγοί, έφοροι, φίλοι. Θα ήθελα να σας δώσω μια υπόσχεση: πως δεν θα σταματήσω να μαθαίνω, να προσπαθώ, να αγωνίζομαι όχι μόνο για να εξελιχτώ προσωπικά και επαγγελματικά αλλά και γιατί θέλω τόσο η Σχολή όσο κι όλοι εσείς να αισθάνεστε περήφανοι για μένα», είπε ο απόφοιτος του Γενικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Βασίλης Γκίρλος.
Τέλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, κ. Σάββας Κάλφας, αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά του Συλλόγου προς τη Σχολή και ευχαρίστησε θερμά όλους όσους εργάστηκαν εντατικά για τον επιτυχημένο φετινό φιλανθρωπικό Χορό. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Σταύρος Μπαϊράμης, η Πωλίνα και η μπάντα τους και ο dj Chris Kaltsas.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.