Τελευταίες Ειδήσεις

Κρήτη: Κι άλλες γυναίκες αναγνώρισαν τον 27χρονο-Τους είχε επιτεθεί με το αυτοκίνητο


Κρήτη: Κι άλλες γυναίκες αναγνώρισαν τον 27χρονο. Τους είχε επιτεθεί με το αυτοκίνητοΜε γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά για τον 27χρονο καθ’ομολογίαν δολοφόνο της Suzanne Eaton ενώ καθημερινές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση του και τον φόνο της βιολόγου.
Λίγο μετά τη σύλληψή του έγινε γνωστό ότι μία γυναίκα από την Πολωνία αναγνώρισε το αυτοκίνητο του 27χρονου και σύμφωνα με τα όσα είχε πει στους αστυνομικούς, είναι το ίδιο αυτοκίνητο που την είχε χτυπήσει στο παρελθόν και από το οποίο γλίτωσε την τελευταία στιγμή.
Σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες δύο ακόμη γυναίκες πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και κατέθεσαν ότι κι εκείνες είχαν πέσει θύμα επίθεσης και μάλιστα αναγνώρισαν το αυτοκίνητο του 27χρονου ως εκείνο που τις είχε χτυπήσει.
Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος απολογείται την Παρασκευή ενώπιον του Ανακριτή Χανίων με δικηγόρο που του διόρισε ο Εισαγγελέας, αφού ο πρώτος που τον είχε αναλάβει, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Οι κινήσεις του μετά τον φόνο
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της σπουδαίας επιστήμονα έφυγε από την σπηλιά και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του.
Άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και το έπλυνε εξονυχιστικά από αίματα και άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν σε τυχαίο έλεγχο πως εκεί μέσα είχε τοποθετήσει το σώμα της 60χρονης Αμερικανίδας.
Μάλιστα, αυτό φαίνεται να ήταν κι ένα από τα… κλειδιά της υπόθεσης καθώς όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο παρατήρησαν πως το μόνο καθαρό σημείο ήταν το πορτ μπαγκάζ.
Τον "πρόδωσε" η χλωρίνη
Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Suzanne Eaton φέρνει στο φως το δελτίο του Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν την ομολογία του 27χρονου καθ' ομολογίαν δράστη οι αστυνομικοί είχαν βεβαιωθεί για την ενοχή του καθώς τον είχε «προδώσει» το ίδιο του το αυτοκίνητο.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων όταν προσήγαγαν τον δράστη το μόνο στοιχείο που είχαν ήταν ότι οι κάμερες είχαν καταγράψει το αυτοκίνητο να περνάει από το σημείο που δολοφονήθηκε η Αμερικανίδα βιολόγος, Suzanne Eaton. Ο 27χρονος αρχικά αρνιόταν ότι είχε περάσει από την περιοχή πρόσφατα και ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα. Ωστόσο οι αστυνομικοί εξέτασαν το αυτοκίνητό του που… μίλησε καθώς ενώ εξωτερικά ήταν πάρα πολύ βρώμικο, το πορτ μπαγκάζ ήταν πεντακάθαρο, πρόσφατα πλυμένο και ανέδιδε πολύ δυνατή μυρωδιά χλωρίνης! Έτσι οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν ότι ο 27χρονος ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν.
Παράλληλα όπως προκύπτει από την έρευνα, ο δράστης μετά τη δολοφονία πήγε τα ματωμένα ρούχα του σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και τα έπλυνε. Όμως από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας προέκυψε ότι στο παπούτσι του υπήρχε αίμα της άτυχης Suzanne Eaton.
Είχε συλληφθεί για εμπρησμό
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου έναν χρόνο ο 27χρονος είχε συλληφθεί για πρώτη φορά στη ζωή του, κατηγορούμενος για εμπρησμό. Ο δράστης είχε προσαχθεί μετά από καταγγελίες περιοίκων που τον είδαν να βάζει φωτιά σε περιοχή κοντά στο σπίτι του. Σύμφωνα με τον Alpha παραδέχτηκε την ενοχή του και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι του άρεσε πολύ να ακούει τον ήχο από τις σειρήνες των οχημάτων της Πυροσβεστικής…
Νωρίτερα σήμερα κατόπιν εισαγγελικής διάταξης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του κατηγορουμένου προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχει τελέσει κι άλλες αξιόποινες πράξεις. Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία ερευνά τρεις καταγγελίες από γυναίκες που θυμίζουν έντονα την φονική επίθεση στη Suzanne Eaton. Μάλιστα η μια γυναίκα έχει ήδη αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του 27χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.