Τι αποκάλυψε η Tρικαλινή του «Game of Thrones» για τα γυρίσματα To «Game of Thrones» ολοκληρώθηκε και αυτό που πολλοί ίσως να μην γνώριζαν είναι ότι μια Ελληνίδα είχε περάσει από ένα επεισόδιο της σειράς- φαινόμενο του HBO. Ο λόγος για την πανύψηλη Κέιτ Αβραμίδου, η οποία πήρε μέρος σε μία από τις πιο τολμηρές σκηνές της σειράς.
Το 1,85 ύψος της και η θεατρική της παιδεία ήταν εκείνα που της έδωσαν τον ρόλο. Η Κέιτ Αβραμίδου αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το πώς γυρίστηκε η γυμνή σκηνή του οργίου, που σφράγισε την πλοκή του επιτυχημένου σίριαλ.
Σήμερα, η Κέιτ Αβραμίδου δεν βρίσκεται στο Χόλιγουντ, αλλά ζει στα Τρίκαλα κι έχει αλλάξει ζωή. Είναι φωτογράφος γάμων, έχει το δικό της κανάλι στο YouTube και θυμάται με νοσταλγία τη σειρά Game of Thrones.

Η Xena Avramidis, πρωταγωνίστησε στην περίφημη σκηνή του τρίτου επεισοδίου του τέταρτου κύκλου του «Game of Thrones», ερωτοτροπώντας με δύο γυναίκες υπό το βλέμμα του γόη Pedro Pascal. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Espresso είχε πει: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να εμφανιστώ γυμνή. Μέχρι τότε είχα κάνει μόνο πασαρέλα με εσώρουχα. Βέβαια ύστερα από λίγες ώρες αισθανόμουν καλύτερα».
«Δεν ήταν ούτε δύσκολο ούτε εύκολο. Απλώς μια δουλειά. Εκείνη την ώρα δεν αισθάνεσαι τίποτα, μπορεί να φαίνεται κάπως στην τηλεόραση, αλλά όταν κάνεις το γύρισμα, είναι απλώς η δουλειά σου, το μυαλό σου είναι εκεί», προσθέτει.
Η Xena Avramidis πριν το «Game of Thrones» είχε συμμετάσχει στη σειρά «Dr. Who», στο βίντεοκλιπ των High Cross Society με τίτλο «Every time I look».