Τελευταίες Ειδήσεις

Τιμήθηκε η Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων





     
Την Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, τίμησαν την Παρασκευή 14 Ιουνίου, υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων αλλά και φίλοι, καθώς προσήλθαν στο διοικητήριο της Π.Ε. Τρικάλων σε εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Οι συνάδελφοι προσήλθαν στην καθιερωμένη πλέον εθελοντική αιμοδοσία, η οποία έχει γίνει θεσμός και αποτελεί αυταπόδεικτο στοιχείο αλληλεγγύης, συναδελφικότητας, χειραφέτησης και συλλογικού ενδιαφέροντος, αγάπης στη ζωή και τη δημιουργία . Η αιμοδοσία είναι μια ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής. Είναι ζήτημα τιμής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους προσήλθαν να προσφέρουν αίμα, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την άψογη συνεργασία και να τους συγχαρούμε για το έργο που επιτελούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων του οποίου προΐσταται η κ. Δήμητρα Αγορίτσα.

      

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ  Σ.Υ.Π.Ε.Τ.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.