Τελευταίες Ειδήσεις

Δυναμική είσοδος της Χρυσάνθης Γάλλου-Δαλκαφούκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ



Η είσοδος της Χρυσάνθης Γάλλου-Δαλκαφούκη στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο των Τρικάλων αποτελεί πλέον και τυπικά μια πραγματικότητα, παρόλο που το όνομα της φαίνεται να είχε «κλειδώσει» κάποιους μήνες πριν.
Η ίδια παρότι γνώριζε από καιρό αυτή την εξέλιξη, προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους όλο αυτό το διάστημα και χωρίς τυμπανοκρουσίες ξεκίνησε από νωρίς να κάνεις τις επαφές της με τους πολίτες του νομού, που φαίνεται να αγκαλιάζουν την υποψηφιότητα της ιδιαίτερα θερμά.
Προερχόμενη από τους κόλπους της Κεντροαριστεράς, η Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη εμπνεύστηκε στην πορεία από το όραμα της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη και πλέον αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του Προέδρου για τα Τρίκαλα, αφού η δυναμική και η πρόσβαση της στους ψηφοφόρους και άλλων πολιτικών χώρων είναι δεδομένη.

Η ίδια έχει ήδη επιδείξει σημαντικό έργο ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τρικκαίων στο παρελθόν με άκρως επιτυχημένη θητεία πίσω της, οπότε είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρει εξίσου περίφημα και στην  κεντρική πολιτική σκηνή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.