Τελευταίες Ειδήσεις

Παθιασμένα φιλιά του Ρονάλντο με τη Τζορτζίνα στη μεσσηνιακή γη



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Costa Navarino στη Μεσσηνία και φαίνεται να το… διασκεδάζει με την πανέμορφη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες.
Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους βρίσκεται, λοιπόν, και φέτος στη Μεσσηνία, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, καθώς και τοπικά εδέσματα. Κάτι που επιβεβαιώνεται από στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν, στα οποία δείχνει με… θερμό τρόπο πόσο καλά περνάει μαζί με τη σύζυγό του, Τζορτζίνα.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο «CR7» συνδύασε τις διακοπές του στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο της περιοχής με τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους (γιορτάστηκε με σαμπάνιες), αφού οι υπογραφές έπεσαν στην Μεσσηνία, με τον Αντρέα Ανιέλι να έρχεται στη Costa Navarino για τον συγκεκριμένο λόγο.
Ο διεθνής άσος είχε έρθει και πέρυσι με την οικογένειά τους, είχε και τη μητέρα του μαζί, ενώ με την πανέμορφη σύζυγός του είχαν επισκεφτεί και άλλα μέρη στη συγκεκριμένη… γωνιά της Μεσσηνία. Όπως το ψαροχώρι της Μαραθόπολης, ενώ πήγαν και στο νησί Πρώτη που είναι απέναντι, ανταλλάσσοντας «καυτά» φιλιά και τότε με τη γυναίκα του.
Είχε κάνει και αποχαιρετιστήριο γεύμα, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό είχε δώσει… πουρμπουάρ περίπου 20.000 ευρώ στα πέντε άτομα που τον εξυπηρέτησαν κατά την παραμονή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.