Τελευταίες Ειδήσεις

Τρίκαλα – Φουντώνουν τα σενάρια για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας




Τρίκαλα – Φουντώνουν τα σενάρια για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας – Τινάζουν  την «μπανκα» στον αέρα Βασίλης Αναγνωστόπουλος και Αποστόλης Κολίτσας ;
Ο εκλογικός ορίζοντας μικραίνει συνεχώς ενώ αυτό που δηλώνει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ , είναι η ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της παράταξης.
Όποιος παροικεί στην «γαλάζια Ιερουσαλήμ» γνωρίζει ότι στα Τρίκαλα έχει ξεσπάσει ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ των πολιτικών γραφείων και η κατάσταση θυμίζει καζάνι που βράζει… 
Τις τελευταίες ώρες δύο ονόματα πολύ αξιόλογων επιστημόνων προβάλλουν ως φαβορί για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας .
Ο γιατρός δ/ντης της νευροχειρουργικής κλινικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο γεωλόγος με ειδικότητα στην «Αειφορική διαχείριση υδατικού Περιβάλλοντος» Αποστόλης Κολίτσας .
Και οι δύο έχουν πολύ πλούσια βιογραφικά τα οποία περνάνε από το μικροσκόπιο των επιτελών Μητσοτάκη .

Μέλη του Μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και οι δύο , προερχόμενοι από το χώρο της αυτοδιοίκησης , πολιτεύτηκαν μέχρι σήμερα χωρίς τυμπανοκρουσίες και ενδεχόμενη επιλογή τους θα οδηγήσει σε ανατροπές ακόμα και για «κλειδωμένες» μέχρι πρότινος υποψηφιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.