Τελευταίες Ειδήσεις

« Ευχαριστήριο Μήνυμα»



Συνδημότισσες και Συνδημότες
Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω όλους που μας εμπιστευτήκατε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας,επιβραβεύοντας τον αγώνα  μας.
Δώσαμε πραγματικά έναν καθ’όλα έντιμο αγώνα με απόλυτο σεβασμό στη βούλησή σας και στην ελευθερία επιλογής σας και για τον λόγο αυτόν υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.
Έχουμε καθήκον να προχωρήσουμε μπροστά με ενότητα, αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα της κοινωνίας. Ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο μόλις ξεκίνησε.
Οι ευθύνες μου ,ως νέος δήμαρχος ,είναι βαριές και τις αισθάνομαι στους ώμους μου.
Δηλώνω δήμαρχος όλων των δημοτών του δήμου Μετεώρων και έτσι θα λειτουργήσω.
Στην κατεύθυνση αυτή θα επιμείνουμε ανοιχτά στη συνεργασία και στην ξεκάθαρη σύμπνοια με εργαλείο δημιουργίας την τοπική συνεργατική διακυβέρνηση που θα παράξει τοπικές πολιτικές και όχι στείρα διαχείριση,που θα φέρει μια νέα φρέσκια αντίληψη για την αυτοδιοίκηση , επιλύοντας  τα εκάστοτε προβλήματα.

Θέλω να  συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους των άλλων συνδυασμών που συνέβαλαν με τον καλύτερο τρόπο ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας ,καθώς και όλους τους συνεργάτες μου για τον έντιμο και πολιτισμένο αγώνα που κάναμε,ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο με σύνεση και σωφροσύνη. Κοιτάμε μπροστά,όλοι μαζί, ενωμένοι με πίστη στο αύριο για μια απόλυτα δημιουργική τετραετία.
                                          Σας ευχαριστώ θερμά
              Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων
                                              ΘΟΔΩΡΗΣ  ΑΛΕΚΟΣ
                                                 ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.