Τελευταίες Ειδήσεις

Νέος Δήμαρχος Μετεώρων ο Θοδωρής Αλέκος-Με ολική ανατροπή επικράτησε με 56,69% στο δεύτερο γύρο




Ο Θοδωρής Αλέκος είναι ο νέος Δήμαρχος Μετεώρων καθώς αναδείχθηκε νικητής στον δεύτερο γύρο των εκλογών επικρατώντας του απερχόμενου Δημάρχου Χρήστου Σινάνη κάνοντας την ολική ανατροπή σε σχέση με το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.
Ειδικότερα μετά το κλείσιμο της κάλπης και με βάση τα τελικά αποτελέσματα σε σύνολο 98 εκλογικών τμημάτων οι εγγεγραμμένοι ήταν 36.129 και ψήφισαν 15.879 εκ των οποίων έλαβαν: Θοδωρής Αλέκος-Νέο Ξεκίνημα-Ανεξάρτητος Δήμος-8.833 και ποσοστό 56,69% και Χρήστος Σινάνης-Δύναμη Ευθύνης-6747 και ποσοστό 43,31%.
Η διαφορά του κ. Αλέκου έναντι του κ. Σινάνη ανέρχεται στις 13,38% έναντι 6,4% περίπου της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης στην οποία είχε επικρατήσει ο απερχόμενος Δήμαρχος.

Το υψηλό ποσοστό που κατέγραψε ο νικητής των εκλογών ήταν κάτι που ξάφνισε ευχάριστα τον κ. Αλέκο και τους συνεργάτες του καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε ανέμενε την ψήφο εμπιστοσύνης των συνδημοτών όχι όμως τέτοια διαφορά που δείχνει ότι ο λαός επέλεξε την ανθρωπιά από την αλαζονεία και τον αυταρχισμό.
Ευχαρίστησε όλους τους δημότες για την τιμή και δεσμεύτηκε ότι θα είναι δήμαρχος όλων χωρίς διακρίσεις καλώντας τους συνυποψήφιους  του από την επομένη των εκλογών σε συνεργασία για το καλό του τόπου και την επίλυση των όσων προβλημάτων ταλανίζουν την περιοχή λέγοντας χαρακτηριστικά θα έχουν δήμαρχο έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας.

Και ως ήταν φυσικό οι πανηγυρισμοί, οι αγκαλιές και τα φιλιά αλλά και ο χορός με ένα ξέφρενο γλέντι στήθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο του θριαμβευτή των εκλογών τον οποίο έσπευσαν να συγχαρούν άπαντες.
Αντιθέτως στο εκλογικό κέντρο του κ. Σινάνη το κλίμα ήταν βαρύ καθώς από νωρίς φάνηκε η επερχόμενη ήττα και όσο περνούσε ο χρόνος και η διαφορά μεγάλωνε η απογοήτευση ήταν πλέον εμφανής στα πρόσωπα όλων όπως και του απερχόμενου Δημάρχου.
Ο κ. Σινάνης όταν πια ξεκαθάρισε η εκλογή με δηλώσεις του και βουρκωμένα μάτια ευχαρίστησε όλους για την στήριξη που έδωσαν στον ίδιο και τον συνδυασμό λέγοντας ότι κάναμε ένα έντιμο αγώνα και όχι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα στους δημότες για ότι χρειαστούν και ευχήθηκε να συνεχιστεί το σημαντικό έργο που έχει κάνει η δημοτική αρχή εν μέσω χειροκροτημάτων από τους παριστάμενους συνεργάτες και ψηφοφόρους του.

















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.