Τελευταίες Ειδήσεις

2ο Δημοτικό-Καλό καλοκαίρι


    Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημ. Σχολείου Καλαμπάκας εύχονται στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που θα φοιτήσουν στο Γυμνάσιο, Καλή συνέχεια στην επόμενη σχολική χρονιά, να είναι πάντα υγιείς και να έχουν κάθε επιτυχία στο μέλλον τους.
   Σήμερα κατά την διάρκεια της τελετής αποφοίτησης υπήρξε συγκίνηση από πλευράς μαθητών με ανάμεικτα συναισθήματα. Παρουσιάστηκε μία πολύ πρωτότυπη και όμορφη εκδήλωση για τους αποφοιτήσαντες και στην λήξη της παρέλαβαν και τα καθιερωμένα τιμητικά αναμνηστικά διπλώματα και δωράκια από το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου.
   Ο Διευθυντής του Σχολείου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου για την στήριξη , την συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς.

   Επίσης να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο και ιδιαίτερα την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής για την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία που προσέφερε στο σχολείο μας.
   Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις τοπικές ηλεκτρονικές εφημερίδες καθώς και στα δύο (2) ραδιόφωνα που ανταποκρίνονται και προσφέρουν εξαίρετη ενημέρωση και κάλυψη των σχολικών εκδηλώσεων.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους σας!

                                         Ο Διευθυντής 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.