Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Τύρναβος έχει προϊόντα με μεγάλη δυναμική-Επίσκεψη και ομιλία του Δ. Κουρέτα στην περιοχή




Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας επισκέφτηκε χθες την πόλη του Τυρνάβου και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι τον καλωσόρισαν σε  προγραμματισμένη συνάντηση γνωριμίας στο κέντρο της πόλης.
 Στην ομιλία του ο κ. Κουρέτας αναφέρθηκε αρχικά στους λόγους που τον ώθησαν να ασχοληθεί με τον πολιτικό στίβο κ ιδιαίτερα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ανέλυσε διεξοδικά τα λάθη και τις παραλήψεις στην πολιτική που άσκησε τα τελευταία δέκα χρόνια ο απερχόμενος Περιφερειάρχης και  τόνισε ότι η Θεσσαλία αν και μορφολογικά είναι ένας τόπος  ευλογημένος, εντούτοις  δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής από την Περιφερειακή διοίκηση ώστε να αναπτυχθεί περισσότερο και να ευημερούν οι κάτοικοί της. Αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα συγκεκριμένων αγροτικών προϊόντων όπως το αμύγδαλο της περιοχής του Τυρνάβου, του κάστανου Μελιβοίας κ.α. και τόνισε την επιτακτική ανάγκη να προστατευθεί ο υδάτινος πλούτος της περιοχής με μεγάλα αρδευτικά έργα.

Στη συζήτηση παρευρέθηκαν ο κ. Δημήτρης Κουγιώνης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του κ. Τσιλιμίγκα, ο πρώην Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Αθανάσιος  Νασίκας, υποψήφιοι του συνδυασμού Πρωτοβουλία με κύριους εκπροσώπους της πόλης τον κ. Άλκη Χριστοδούλου  και την κα Μαρία Φαρμακιώτη  αλλά και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.