Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυμα της Έφης Γκιάτα-Κορώνα υποψήφιας με τον συνδυασμό "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ"

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες η Έφη Γκιάτα-Κορώνα, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ" και επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μετεώρων Γιάννη Παπαμιχαήλ στέλνει το δικό της μήνυμα στους δημότες καλώντας τους να στηρίξουν τον συνδυασμό της και να δώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους και στην ίδια γιατί έχει την διάθεση και τη δυνατότητα να προσφέρει στον τόπο που ζει και εργάζεται.
Η ίδια στο μήνυμα της αναφέρει: "Με λένε Έφη Γκιάτα-Κορώνα. Ζω και εργάζομαι στην Καλαμπάκα, αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να τον βλέπω πάντα να αναπτύσσεται και να προβάλλεται  σε όλο τον κόσμο.
Έρχονται επισκέπτες από όλο τον κόσμο για να δουν αυτό το μοναδικό φαινόμενο των Μετεώρων. Κρίμα που τόσα χρόνια η προβολή είναι πολύ λίγη. Η μεγάλη μου αγάπη για τον τόπο μου με έκανε να συμμετέχω στο γενικό ψηφοδέλτιο Καλαμπάκας με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαμιχαήλ για ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ!!!! Ο τόπος δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Στις εκλογές στης 26 Μαΐου ζητάω να μου δώσετε τη δύναμη να βοηθήσω και εγώ από την  πλευρά μου όσο μπορώ. Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που θα μου δείξετε".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.