Τελευταίες Ειδήσεις

‘’Η διάσωση της Εκπαιδευτικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Ελλάδα-Πρακτικές και Προοπτικές’’


Το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας το Σάββατο 11/5/19 συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα ‘’Η διάσωση της Εκπαιδευτικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Ελλάδα-Πρακτικές και Προοπτικές’’, που έγινε στην Αθήνα, στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ-μετά από πρόσκληση του Μουσείου Παιδείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Διευθύντριας του Μουσείου, καθηγήτριας της παιδαγωγικής και υποψήφιας Πρυτάνεως κ. Μαρίζας Φουντοπούλου.
Η συνεργάτιδα του Μουσείου Ελληνικής Παιδείας , εκπαιδευτικός Μαρία Δωρούση στην ομιλία της παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τους σκοπούς, τα εκθέματα, τις δράσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου.
Στην ημερίδα συμμετείχαν τα Μουσεία Εκπαίδευσης και Παιδείας των πανεπιστημίων της χώρας και άλλων φορέων και την παρακολούθησαν πανεπιστημιακοί , εκπαιδευτικοί και φοιτητές.

Με τις εισηγήσεις και παρεμβάσεις των ομιλητών και του κοινού , τέθηκαν οι αρχές μιας συνεργασίας ανάμεσα σε όλα τα Μουσεία Παιδείας της Ελλάδας που θα δώσει μεγαλύτερη φωνή στην Εκπαιδευτική  Πολιτιστική Κληρονομιά της χώρας.

Με τιμή
Παύλος Μπαλογιάννης
Μουσείο Ελληνικής Παιδείας





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.