Τελευταίες Ειδήσεις

Περιοδεία συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» σε Βυτουμά και Σαρακήνα

Η περιοδεία του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» συνεχίζεται. Σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης και πολλοί υποψήφιοι σύμβουλοι του, βρέθηκαν στον Βυτουμά Καλαμπάκας για να γιορτάσουν τον προστάτη του συνοικισμού, Άγιο Νικόλαο εν Βουνένοις. Πλήθος κόσμου που συμμετείχε  στον Εσπερινό αλλά και στη λιτάνευση της εικόνας, συνομίλησε με τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους Υποψηφίους συμβούλους για θέματα που αφορούν στο χωριό και την ανάπτυξή του.
Δεύτερος σταθμός, η κοινότητα Σαρακήνας, όπου ο συνδυασμός είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους του χωριού. Δέχθηκε με χαρά τις ευχαριστίες τους για την ένταξη σε πρόγραμμα  χρηματοδότησης και δημοπράτησής του έργου της αναστύλωσης του ιστορικού Γεφυριού της Σαρακήνας αλλά και ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου, ώστε στο μέλλον ,σε συνδυασμό με το βράχο της Σαρακήνας να αναδειχθεί σε σημαντικό εκπαιδευτικό αναρριχητικό σημείο .

Επίσης , μίλησαν για την κατασκευή της παιδικής χαράς στη Σαρακήνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων και συμφώνησαν σε μελλοντικές εργασίες για την ποιοτική αναβάθμιση της κοινότητας.
Συνεχίζουμε με έργα , στόχους, όραμα, για νίκη από την πρώτη Κυριακή!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.