Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυμα Σωτήρη Φαμίση

Φίλες και φίλοι,
Συνδημότισσες και συνδημότες,
Σας καλώ,  όλες και όλους, αυτή την Κυριακή 26 ΜΑΪΟΥ  να επιβραβεύσετε τον δικό σας άνθρωπο, στις κάλπες των Δημοτικών Εκλογών.
Βασισμένοι στη σχέση εμπιστοσύνης που διαμόρφωσε η δυναμική μου σύνδεση με τις ανάγκες και τις ευαισθησίες της κοινωνίας και του τόπου μας, ως νέος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του Τουρισμού. Ως νέος και δυναμικός επαγγελματίας που επιβραβεύθηκα εκλογικά όταν οι συνάδελφοί μου,οι ξενοδόχοι, με ανέδειξαν με την ψήφο τους στο αξίωμα του Προέδρου της Ενώσεώς μας.  

Ως νέος που δίνει καθημερινά τον εργασιακό του αγώνα για να κρατήσουμε τον Τουρισμό των Μετεώρων ψηλά. 

Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να σου δίνεται η δυνατότητα να εκπροσωπείς τους συμπολίτες σου και να μάχεσαι για τα συμφέροντά τους. Για τα δικά σας συμφέροντα και για την προοπτική του Δήμου μας, σας καλώ να με εμπιστευθείτε. 

Για να γίνω η φωνή σας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Για να δώσουμε τη μεγάλη μάχη, μαζί με τον Συνδυασμό "Δύναμη Ευθύνης" του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου για τον Δήμο Μετεώρων, Χρήστου Σινάνη. Μια μάχη για μια νέα και σύγχρονη Αυτοδιοίκηση. Για μια νέα προοπτική ανάπτυξης του Δήμου μας. Για τη συνέχιση του παραγωγικού έργου και για τις ακόμη πιο καρποφόρες προσπάθειες προσφοράς μας στους πολίτες.

Με τους νέους πάντα μπροστά, για τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα και για όλα τα χωριά του Δήμου μας. 

Για όλους εσάς που σας καλώ να στείλετε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο τον δικό σας άνθρωπο.  Έναν άνθρωπο ο οποίος προέρχεται μέσα από την κοινωνία και για αυτό ξέρει να μάχεται για την κοινωνία.  Αυτή είναι η δική μου προστιθέμενη αξία την οποία θέλω να θέσω στην υπηρεσία σας.

Και σε αυτήν την προσπάθεια δεν είμαι μόνος. Αισθάνομαι να έχω μαζί μου όλες και όλους εσάς.  Αισθάνομαι να έχω μαζί μου, πρωτίστως, όλους τους νέους που φιλοδοξούμε να βάλουνε το δικό μας λιθαράκι για να πάει ο Δήμος μας μπροστά, για να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής των συμπολιτών μας, μέσα από τις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις και από τους μελλοντικούς αγώνες που έρχονται. 

Στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, ώστε να έχει ο ευλογημένος τόπος των Μετεώρων τους δικούς του ανθρώπους στις θέσεις κλειδιά που θα εγγυηθούν την πρόοδο και την ευημερία όλων μας.
Για αυτό ζητώ την ψήφο σας.
Την ψήφο σας για εμένα και για τον Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» του σημερινού και αυριανού μας Δημάρχου, Χρήστου Σινάνη.
Την ψήφο σας για το μέλλον που μας αξίζει.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
ΦΑΜΙΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.