Τελευταίες Ειδήσεις

Σε Λάρισα και Τρίκαλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης



Στη Λάρισα θα βρεθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου, ανήμερα του πολιούχου Αγίου Αχιλλείου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας για τις εκλογές της 26ης Μαΐου ανά την επικράτεια.
Αν και δεν έχει ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης, το σίγουρο είναι πως ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου. Όπως επισημαίνουν στελέχη της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας «πρόκειται για την πρώτη ανοικτή συγκέντρωση-ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη πανελλαδικά, καθώς μέχρι τώρα προτιμούνταν –και για πρακτικούς λόγους- κλειστοί χώροι, ενώ στη Λάρισα από το 2015 και μετά ουδείς πολιτικός αρχηγός έχει τολμήσει να μιλήσει στην πλατεία Ταχυδρομείου».

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνοδεύει ο γραμματέας του κόμματος Λ. Αυγενάκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα περάσει και από την πόλη των Τρικάλων.  Σίγουρα θα είναι παρόντες όλοι οι Θεσσαλοί βουλευτές της ΝΔ και πολλοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Πριν την ανοικτή συγκέντρωση, ο αρχηγός της ΝΔ θα περάσει να προσκυνήσει το λείψανο του Αγίου Αχιλλίου στον εορτάζοντα Μητροπολιτικό Ναό της πόλης, ενώ θα εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο της γαλάζιας ΝΟΔΕ, στην οδό Κούμα 9, ένα από τα ελάχιστα εκλογικά κέντρα που λειτουργεί η ΝΟΔΕ ανά την επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.