Τελευταίες Ειδήσεις

Ξεχείλισε από ζωντάνια το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ


Με παλμό, ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή μαθητών από τα σχολεία της πόλης και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου που με μεράκι οργάνωσαν οι μαθητικές οργανώσεις της ΚΝΕ.
                Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το θεατρικό «Οι Καρχαρίες» που ετοίμασε ομάδα της ΚΝΕ, και ακολύθησε χαιρετισμός από την Ειρήνη Παπαδημητρίου, μαθήτρια στο 2ο ΕΠΑΛ, υποψήφια με την Λαϊκή Συσπείρωση Τρικκαίων , ενώ ακολούθησαν συναυλίες τόσο σε ρυθμούς χιπ-χοπ με τον Βασίλη Σαμαρά, αλλά και σε έντεχνο από το σχήμα της Λίνα Καρέτσου και του Δημήτρη Λατσάρα. Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από την υποψήφια με την Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας  Κλεόνη Ντούβλη, και η βραδιά  ολοκληρώθηκε με συναυλία χιπ-χοπ από τον Σπύρο Δράκο. Από νωρίς το απόγευμα τα μέλη της ΚΝΕ στόλισαν την πλατεία για να υποδεχτούν τους μαθητές της πόλης.
Την καλαίσθητη συναυλία παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές όλων των ηλικιών, ενώ κατά την διάρκεια του φεστιβάλ δεν έλλειψε η διαρκής συζήτηση με τους μαθητές που παρεβρέθησαν στις εκδηλώσεις, αλλά και άλλες πολύμορφες δραστηριότητες όπως γκράφιτι που έκαναν μαθητές ενάντια στον φασισμό και τον πόλεμο με αφορμή την 9η Μάη, ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών. Στον χώρο λειτούργησε ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ, καθώς και βιβλιοπωλείο με παλιούς και νέους τίτλους των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή».






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.