Τελευταίες Ειδήσεις

-Σπύρος Νικολογιάννης-Εκλογές 2019


Λίγες ώρες πριν την απαρχή της εκλογικής διαδικασίας, με την αγωνία για τα επικείμενα αποτελέσματα να κορυφώνεται, ο δήμος μας – ο δήμος Μετεώρων, προσμένει μία δημοτική αρχή και μία διοίκηση να αναλάβει τα ηνία και να διαχειριστεί την πορεία του.
Οι ανάγκες αλλά και οι προσδοκίες, είναι πολλές και σύνθετες. Η ιδιαιτερότητα του τουρισμού θέτει την περιοχή μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική επικράτεια και μάλιστα διαθέτοντας το μοναδικό φαινόμενο των Μετεώρων, ως μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς και μη όντας απλά άλλη μία θάλασσα, διαμορφώνει συνθήκες επισκεψιμότητας  καθ΄ όλο το έτος ελαχιστοποιώντας τη ‘’νεκρή’’ περίοδο. Ανύπαρκτος ουσιαστικά ο ανταγωνισμός, θέλγητρο εκατομμυρίων επισκεπτών ανά τον κόσμο, αλλά με πληγές στην εσωτερική λειτουργία διαχείρισής τους.
Έλλειψη επαγγελματιών με κατάρτιση, αδυναμία διαχείρισης καταστάσεων, εναπόθεση της τύχης του τοπικού ΑΕΠ στα χέρια των tour operators, και των επιχειρήσεων που πίνουν νερό στο όνομά τους έναντι υπέρογκων και αθέμιτων τιμημάτων, διαμορφώνουν μία κατάσταση ΄΄άρρωστη΄΄ με σωρεία προβλημάτων. Η σωστή διαχείριση της φέρουσας ικανότητας του προορισμού μας σε συνάρτηση με την ανάπτυξη και προώθηση της περιφέρειας του δήμου Μετεώρων, μέσω του πολιτιστικού αποθέματος και του πρωτογενούς τομέα, θα απογειώσει τα έσοδα σε κάθε επίπεδο συναλλαγών και θα προκαλέσει οικονομική ευρωστία.

Ας μην ξεχνάμε ότι ένας μεμονωμένος επισκέπτης ο οποίος έρχεται αποφασισμένος να βιώσει εμπειρίες, δαπανά 3 ευρώ σε σχέση με τον επισκέπτη του οργανωμένου τουρισμού ο οποίος ξοδεύει αντίστοιχα 1 ευρώ.
Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, σεβόμενος τη θεωρητική και επαγγελματική κατάρτιση, αντιλαμβάνομαι τη βαρύτητα και την ευθύνη της ψήφου καθώς θα καθορίσει τη μοίρα του τόπου μας μέσα από τους εκπροσώπους (δημοτικούς συμβούλους) που θα εκλέξει. Ικανότητα και ετοιμότητα είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να αντικαταστήσουν ή να υπερκεράσουν την ενδεχόμενη δυνατότητα και τους όποιους πειραματισμούς. Στην κατεύθυνση αυτή, ο πολίτης οφείλει να επιδείξει σύνεση, αντικειμενική κρίση και υπευθυνότητα διατηρώντας το επίπεδο των πρεσβευτών του λαού που θα προκύψουν, εκεί όπου αρμόζει σε αυτόν τον τόπο!
Ο πλουραλισμός, μία κοινωνική αντίληψη που δέχεται τη συνύπαρξη πολλών και διαφόρων κοινωνικών ομάδων, λαών και χαρακτηριστικών μέσα στον ίδιο χώρο και η εξωστρέφεια που γεννάται μέσω των τόσων επιρροών που αναπνέουμε, μας σπρώχνει πολλά βήματα μπροστά αρκεί να μην προσπαθούμε να βάλουμε τρικλοποδιά ο ένας στον άλλον…
Κάθε τέσσερα χρόνια, προσφέρεται μία εξαιρετική τι τάξει ευκαιρία να παραδώσουμε τη σκυτάλη της διακυβέρνησης του δήμου μας στα πιο ικανά και διαθέσιμα προς ψήφιση στελέχη, οι οποίοι ως καλοί μάνατζερ μαζί με τον πρωτεργάτη τους, συνεχίζουν το δύσκολο έργο.
Εν κατακλείδι, και καθώς η ώρα της κάλπης πλησιάζει, σεβόμαστε τον συγγενή και τον φίλο, αναγνωρίζουμε τον ικανό, εκλέγουμε τους καλύτερους και φυσικά εξαντλούμε το εκλογικό μας δικαίωμα με τον μέγιστο δυνατό αριθμό επιλογών υποψηφίων, διαμορφώνοντας κλίμα θεμιτού ανταγωνισμού και ίσων δικαιωμάτων προς τους υποψηφίους…
ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ!!!   
Με εκτίμηση,
Νικολογιάννης Σπυρίδων του Δημητρίου,   Οικονομολόγος Msc - επιχειρηματίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό
‘’ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ’’
του υποψήφιου Δημάρχου κ. ΘΟΔΩΡΗ ΑΛΕΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.