Τελευταίες Ειδήσεις

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης από την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου



Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου Πανελλήνιο, μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής σε στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, η Βουλευτής ΝΔ Β’ Αθηνών, Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης και Υποψήφια Ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του Μαΐου Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία βρέθηκε στην πόλη μας αποδεχόμενη την πρόσκληση της ΝΟΔΕ Τρικάλων.
Η κ. Ασημακοπούλου στην ομιλία της εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως έχει βγάλει την χώρα από κανονικότητα, ενώ παράλληλα την έχει μετατρέψει σ’ ένα ξέφραγο αμπέλι παρανομίας και κοινωνικής ασυδοσίας, παραδομένη στους κάθε λογής μπαχαλάκηδες, ρουβίκωνες και κέντρα που δουλεύουν για την απορρύθμιση του κράτους.
Βέβαια η υποψήφια Ευρωβουλευτής στάθηκε και σε άλλα ζητήματα, όπως είναι τα εθνικά θέματα με την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, κάτι που όπως είπε θα πληρώσει εκλογικά η κυβέρνηση. «Αυτοί είναι γαντζωμένοι στις καρέκλες τους και δεν πρόκειται να το κουνήσουν από εκεί, μέχρι και την τελευταία ώρα. Γι’ αυτό θα πρέπει ο ελληνικός λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια και με την ψήφο του να τους δώσει την απάντηση που τους χρειάζεται», υπογράμμισε η κ. Ασημακοπούλου ζητώντας για λογαριασμό της την μια από τις τέσσερις ψήφους των Τρικαλινών πολιτών στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Με τα θερμότερα λόγια για την προσωπικότητα και την προσφορά της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, μίλησαν νωρίτερα ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, οι πρώην Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, καθώς και ο Προέδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στον κόσμο που συγκεντρώθηκε, ήταν σχεδόν όλοι οι εν δυνάμει υποψήφιοι Βουλευτές, όπως και υποψήφιοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
tin

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.