Τελευταίες Ειδήσεις

Αξιόμαχος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Συνεχίζοντας την κούρσα προς τις κάλπες της 26ης Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων Γιάννης Παπαμιχαήλ και συνεργάτες του επισκέφτηκαν διαδοχικά το Κέντρο Υγείας και το ΚΑΠΗ Καλαμπάκας.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ" είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ενημερωθεί για την λειτουργία του ΚΥ από τον Διευθυντή και του προσωπικό και άκουσε με προσοχή τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν τονίζοντας ότι στον τομέα της υγείας δεν χωρούν εκπτώσεις καλώντας τους αρμοδίους της πολιτείας να δώσουν άμεσα τις απαιτούμενες λύσεις καθώς το προσωπικό κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να παρέχει υπηρεσίες στους πολίτες.
Η επίσκεψη στο ΚΑΠΗ έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή και να συζητούν μαζί του για ότι τους απασχολεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επίσκεψή του στο ΚΥ ο κ. Παπαμιχαήλ ρωτήθηκε αν είναι καλά με τέτοια πίεση και τρέξιμο και για του λόγου το αληθές και το αξιόμαχό του προσέφερε και αίμα στέλνοντας μήνυμα για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας...







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.