Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυσε τους γονείς του γιατί του κατέστρεψαν τη συλλογή με πορνό

Οικογενειακός εμφύλιος έχει ξεσπάσει μεταξύ των γονέων και του 29χρονου γιου από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, με αφορμή την καταστροφή μίας συλλογής από ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όλα ξεκίνησαν το 2016 όταν ο ενήλικος γιος του ζευγαριού, μετακόμισε στο πατρικό του σπίτι έπειτα από το διαζύγιο με τη σύζυγό του, μεταφέροντας στο σπίτι των γονιών του όλα του τα υπάρχοντα, συμπεριλαμβανομένων δύο ιδιαίτερα ασυνήθιστων συλλογών: μίας συλλογής με πορνοταινίες και μίας συλλογής με ερωτικά βοηθήματα και sex toys.
Περίπου, δύο χρόνια αργότερα όμως, όταν ο 29χρονος πλέον άντρας αποφάσισε να μετακομίσει στο δικό του σπίτι, διαπίστωσε ότι μεταξύ των πραγμάτων που του είχαν στείλει οι γονείς του δεν περιλαμβάνοντας οι 14 κούτες με τις δύο παραπάνω συλλογές.

Μάλιστα, μεταξύ όσων παρέλαβε ο άτυχος γιος από τους γονείς του, ήταν και μία επιστολή στην οποία ο πατέρας του, τού εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους κατέστρεψε τις δύο συλλογές.

Το γεγονός αυτό, όχι μόνο δεν ηρέμησε τον 29χρονο άντρα αλλά τον εξώθησε στα άκρα, καταγγέλοντας τους γονείς του για κλοπή και ζητώντας αποζημίωση ύψους 29.000 δολαρίων, καθώς στη συλλογή με τις ερωτικές ταινίες υπήρχαν εξαιρετικά σπάνιες παραγωγές συλλεκτικής αξίας.
Βέβαια, ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν φάνηκε να συμμερίζεται τηην οργή του μηνυτή, βάζοντας στο αρχείο την υπόθεση χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ ο πατέρας του άντρα με νεότερη επιστολή του ανέφερε πως «ελπίζω ότι κάποια μέρα θα μπορέσεις να καταλάβεις ότι το έκανα για το καλό σου. Οι πορνοταινίες καταστρέφουν την πνευματική και συναισθηματική σου υγεία. Θα έκανε το ίδιο αν έβρισκα ναρκωτικά…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.