Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη Καλαφάτη στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Καλαμπάκας




Θερμή υποδοχή επιφυλάχτηκε από την πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μετεώρων στον Βουλευτή Θεσσαλονίκης Σταύρο Καλαφάτη το μεσημέρι του Σαββάτου στα γραφεία της στην Καλαμπάκα.
Ο κ. Καλαφάτης έφθασε στην Καλαμπάκα συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της ΝΔ Τρικάλων Κώστα Σκρέκα και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστα Τρέλλη  
Η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Σιουπέρη και φυσικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρώην Πρόεδρος κ. Γιώργος Γεωργίου και φίλοι του κόμματος.
Η κ. Σιουπέρη, υποδέχτηκε τον κ. Καλαφάτη με μέλη της ΔΗΜΤΟ  ευχαριστώντας τον για την επίσκεψη επισημαίνοντας πως βρίσκεται στον δεύτερο τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα  με συνεχή ανάπτυξη.
Εξέφρασε την βεβαιότητα  ότι η ΝΔ μόλις αναλάβει εκ νέου την εξουσία θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας  ώστε οι νέοι να επιστρέψουν στη χώρα  από το εξωτερικό και όχι να στηρίζεται η κοινωνία στην επιδοματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ο κ.  Καλαφάτης, ευχαρίστησε την Πρόεδρο και την ΔΗΜ.Τ.Ο  ΝΔ Μετεώρων για την λέγοντας  ότι είναι γνώστης της κατάστασης της ευρύτερης περιοχής υπογραμμίζοντας ότι στόχος της ΝΔ είναι η ανάπτυξη και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών που αξίζουν και δικαιούνται ένα καλύτερο αύριο.
Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του κ. Καλαφάτη έκλεισε με γεύμα σε ταβέρνα της Διάβας στο οποίο παρακάθισαν στελέχη και φίλοι της τοπικής οργάνωσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.