Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη Θεοδωράκη στο οινοποιείο Λούδα στη Διάβα

Το οινοποιείο «Λούδα» στη Διάβα επισκέφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλία.
Εκεί τον υποδέχτηκε  η Ζαχαρούλα-Γιαβρούτα Λούδα, στέλεχος του Ποταμιού παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου και μελών του συνδυασμού του, στελέχη του Ποταμιού, ο πρώην Δήμαρχος Μαλακασίου Χρήστος Μαλακασιώτης και εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματίες της περιοχής.
Συνοδοιπόροι του κ. Θεοδωράκη ήταν και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Ποταμιού Παντελής Αβραμίδης, Γιάννης Κωνσταντινίδης και Θοδωρής Τσίκας  οι οποίοι νωρίτερα επισκέφθηκαν το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας.
Σημειώνεται ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης απόλαυσε όπως και όλοι οι παριστάμενοι τοπικά εδέσματα του πλούσιου μπουφέ στον αύλειο χώρο του οινοποιείου "Λουδα" και συνομίλησε με τον κ. Αλέκο για τα δρώμενα στο χώρο της ΤΑ αλλά και τις τρέχουσες εξελίξεις με τους λοιπούς παρισταμένους απολαμβάνοντας το όμορφο φυσικό περιβάλλον της περιοχής καλώντας μάλιστα όλους να πάνε δίπλα στο γραφικό ποταμάκι-ρέμα που χωρίζει τις εγκαταστάσεις από τον επαρχιακό δρόμο.















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.