Τελευταίες Ειδήσεις

Με πλούσιο βιογραφικό η υποψηφιότητα του Σπύρου Νικολογιάννη


Δυναμικά έχει μπει στον προεκλογικό αγώνα ο συμπολίτης Οικονομολόγος MSc και επιχειρηματίας Σπύρος Νικολογιάννης με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου
Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του, ο Σπύρος Νικολογιάννης σε καθημερινή βάση έχει σειρά επαφών με τους συνδημότες, επισκέψεις σε δημοτικά διαμερίσματα, φορείς και επιχειρήσεις προκειμένου να επικοινωνήσει τις θέσεις και τις αρχές του συνδυασμού ενώ προχωρεί και σε μια σημαντική έρευνα η οποία θα ξαφνιάσει ευχάριστα όπως πληροφορούμαστε όλους.
Στις επάλξεις λοιπόν για την επίτευξη του στόχου για τον συνδυασμό αλλά και την προσωπική του επιτυχία με σκοπό να υπηρετήσει τον τόπο και τους δημότες καταθέτει το πλούσιο βιογραφικό του, απόδειξη των ικανοτήτων και των γνώσεών του.
Σπυρίδων Δημ. Νικολογιάννης   
Βιογραφικό:   
Οικονομολόγος MSc - Επιχειρηματίας
Γεννήθηκα to 1974 και μεγάλωσα στην πόλη που αγάπησα, την Καλαμπάκα. Έγγαμος με την Ξάνθη Μαρία – νηπιαγωγό MSc με την οποία αποκτήσαμε τρία παιδιά.
Πτυχιούχος ΑΕΙ, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς.  Αφού εκπλήρωσα τις στρατιωτικές υποχρεώσεις υπηρετώντας στο 521 τάγμα πεζοναυτών στο Βόλο, τάχθηκα στην αγορά εργασίας με παράλληλη εξειδίκευση σε ακαδημαϊκό επίπεδο αποκτώντας τα κάτωθι: α) απόκτηση τίτλου Post Graduate Diploma με ειδικότητα ΄΄ Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων ΄΄, β) απόκτηση Master of Science (MSc) με ειδικότητα ΄΄ Τραπεζική Διοίκηση ΄΄ και γ) τελειόφοιτος Master of Science (MSc) με ειδικότητα ΄΄ Διοίκηση και Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Τουριστικού Προορισμού ΄΄
Εργάστηκα για 22 έτη στον χρηματοοικονομικό κλάδο με την ιδιότητα του Διευθυντού Υποκαταστήματος  της ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΧΕΠΕΥ και ως στέλεχος στις Τράπεζες EUROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ στον κλάδο των επιχειρήσεων ως Senior Credit - analyst. Εργάστηκα επίσης, στις εταιρείες ΒΙΟΣΕΡ Τρικάλων στο τμήμα Logistics και στην ΚΛΟΤΣΩΤΗΡΑΣ ΑΕ ως Υπεύθυνος Παραγωγής. Ως υπέρμαχος του Επιχειρείν, δραστηριοποιούμαι σε διάφορους τομείς. Ιδρυτής, και διαχειριστής της ξενοδοχειακής μονάδας EPAVLIS METEORA SUITES στην Καλαμπάκα, συμμετοχή στον τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και δραστηριότητα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
            Λατρεύω τη διδασκαλία, την οποία υπηρετώ με ζήλο (2βάθμια εκπ/ση, ΣΜΥ και δημόσιο ΙΕΚ Τρικάλων). Εισηγητής του ΟΑΕΔ σε κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης. Μιλάω πολύ καλά Αγγλικά (FCE-Cambridge) και Ιταλικά (B1) και είμαι πιστοποιημένος χρήστης Η/Υ. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Marketing, Management, Cross Selling, Business Plan, Διαχείρισης Κινδύνου, Κρίσεων, Ανθρωπίνου Δυναμικού, Τεχνικές Πωλήσεων, Κοστολόγησης, Σύστημα Αξιών κ.α.
            Είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ξενοδόχων, μέλος του Συλλόγου Αδελφοποιημένων πόλεων με συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού για την προβολή και την προώθηση του τουριστικού προιόντος.  Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ασκώ δραστηριότητες σχετικές με περιβάλλον, αθλητισμό και πολιτισμό, με αποκορύφωμα την ποδηλατοπορεία από την Καλαμπάκα στο Schwabach Γερμανίας διανύοντας 1.200χλμ σε 5 μέρες, στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δύο πόλεων. Λατρεύω, αθλητισμό και ταξίδια.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.