Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Θοδωρής Αλέκος και οι υποψήφιοι στον ΟΑΕΔ


O υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοί του, επισκέφθηκαν τον ΟΑΕΔ Καλαμπάκας.
Εκεί τους υποδέχθηκε το υπαλληλικό προσωπικό της υπηρεσίας και ξεκίνησε μία συζήτηση με τον προϊστάμενο κ. Φούσια Παναγιώτη και τον κ. Χαλατσάκη Ζώη.
Με ικανοποίηση η ομάδα του κ. Αλέκου ενημερώθηκε πως δεν υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά το προσωπικό, τον εξοπλισμό, την υλικοτεχνική υποδομή και γενικότερα τη λειτουργία της υπηρεσίας.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από την υλοποίηση μιας υγιούς συνεργασίας ΟΑΕΔ και Δήμου, με την βοήθεια κοινωφελών προγραμμάτων που έχουν ως στόχο να συνδράμουν τόσο στην εύρεση εργασίας για τους άνεργους συνδημότες μας, όσο και στη βελτίωση των συνθηκών που αυτή εκτελείται.
Σημειώνεται ότι ο αριθμός των άνεργων πολιτών του Δήμου Μετεώρων ανέρχεται και φέτος σε περίπου 2.200 άτομα, διατηρώντας έτσι, για ακόμη μία χρονιά, τα ίδια σταθερά επίπεδα στην ανεργία των τελευταίων χρόνων.

Αφού ευχαρίστησε για την ενημέρωση όλους τους ανθρώπους που στελεχώνουν την υπηρεσία, ο κ. Αλέκος, φεύγοντας, αποκρίθηκε με προβληματισμό προς τους συνεργάτες τους: «Δεν είναι κρίμα που με δεδομένη την ολοένα αυξανόμενη επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα του Δήμου μας, η ανεργία να παραμένει σταθερή; Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε ένας άνεργος άνθρωπος, ειδικά νέος στον τόπο μας.»

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ»
















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.