Τελευταίες Ειδήσεις

Κατερίνα Τσίνα-Μια ξεχωριστή όμορφη υποψηφιότητα που συνεχώς κερδίζει






Σε δυνατό «χαρτί» του Γιάννη Παπαμιχαήλ εξελίσσεται  η ελεύθερη επαγγελματίας Κατερίνα Τσίνα.  Πρόκειται για μια ξεχωριστή, όμορφη  παρουσία, που εμπλέκεται πρώτη φορά με τα κοινά και επιθυμία της είναι  να ασχοληθεί με την προβολή του τόπου  και τον Πολιτισμό.
Θεωρείται,  ο χαρακτηριστικός τύπος, της εργαζόμενης γυναίκας, που ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα του εμπορίου  δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην Καλαμπάκα και στα Τρίκαλα . Είναι ένας άνθρωπος με αξιοζήλευτη ευθύτητα, θετική ενέργεια και δυναμισμό. Ενεργοποιείται για πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά, του τόπου μας και δίνει έντονο, το αδέσμευτο και ανεξάρτητο στίγμα της, στον συνδυασμό  «Ανάπτυξη Τώρα» του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων Γιάννη Παπαμιχαήλ.
Με τεράστια ευαισθησία στα τοπικά  θέματα, στην  παράδοση η πραγματοποιεί ιδιαίτερες ενέργειες, ξεχωρίζει και επιτυγχάνει. Καταφέρνει να ξεπερνάει τις οποιεσδήποτε δυσκολίες τις οποίες συναντά και συνεχίζει πιο δυνατή και ελεύθερη προς το αύριο.

Η Κατερίνα Τσίνα με την εργατικότητα και την κοινωνικότητά της είναι σίγουρο ότι μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Το ενδιαφέρον της για την ανάδειξη και ανάπτυξη της περιοχής είναι έκδηλο από τις επαγγελματικές και κοινωνικές δράσεις.
Σύμφωνα με την ίδια εμπιστεύτηκε το συνδυασμό «Ανάπτυξη Τώρα» καθώς απαρτίζεται από νέους με όραμα και όρεξη για δουλειά και με  στόχος να συμβάλω στην πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη μέσω δράσεων και προτάσεων  καθώς και στη βελτίωση της καθημερινότητας των  κατοίκων και επισκεπτών του δήμου μας …


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.