Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑΣ-Υποψήφιος με τον Κ. Κρεμμύδα στο Δήμο Τρικκαίων

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και ειδικότερα με τον Δημο Τρικκαίων όπου ζει και κινείται καθημερινά. Έτσι μετά από σχετική σκέψη, προβληματισμό και την ανάλογη πρόταση είπε το ναι και κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα.
Ο λόγος για τον Στέλιο Κομματά που δέχτηκε να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα του "Meteoravoice" κάνοντας τη γνωριμία του συνάμα μαζί σας...

Ερώτηση:Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα?
Απάντηση: Το olive drab της humbrol και το aegean blue.

Ερώτηση:Τι ζώδιο είσαι?
Απάντηση: Είμαι λιοντάρι με ωροσκόπο παρθένο!

Ερώτηση: Είσαι θρήσκος?
Απάντηση: Πιστεύω στο Θεό.

Ερώτηση: Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου?
Απάντηση:Ο έρωτας και η Αγάπη είναι ίδια η ζωή κλεισμένη σε δύο λέξεις.

Ερώτηση: Τρικαλα?
Απάντηση:Μαζί για τα Τρίκαλα!

Ερώτηση:Γιατί Κρεμμύδας και όχι Παπαστεργίου?
Απάντηση:Εμείς είμαστε άνθρωποι....ο άλλος είναι ρομπότ!

Βιογραφικό

Αποφοίτησα από το 3ο λύκειο Τρικάλων το 1988.Μετα από 3 χρόνια σπουδών πήρα πτυχίο ηλεκτρονικού από σχολή του ΟΑΕΔ στην Αθήνα.Υπηρετησα τη  στρατιωτική μου θητεία (19 μήνες) και έκτοτε διαμένω στα Τρίκαλα.

Εχω εργαστεί ως τεχνικός στο Κ.Ε.ΕΘ.Α(κέντρο ερευνών εθνικής άμυνας),στον ΟΤΕ(συγκρότημα Καλλιθέας)στο TV10 (ως τεχνικός και ως παραγωγός τηλ.εκπομπων),ήμουν συνέταιρος σε εταιρεία τηλ. παραγωγων(Video machine),και από το 1996 υπάλληλος της τραπεζας Εργασιας(μετέπειτα Eurobank).Το 2000 απέκτησα τα πρώτα μου μελίσσια,τα έφτασα μέχρι 55 κυψέλες.Το 2002 έγινα υπάλληλος στα ΕΛ.ΤΑ(εξακολουθώ να εργάζομαι στον οργανισμό).Είμαι πατέρας 2 τέκνων 15 και 9 ετών και όχι ποια μελισσοτροφος αφού το 2010 πούλησα τις κυψέλες να βοηθήσω στην ανατροφή της κόρης μου. Συνδικαλιστης,μοτοσυκλετιστης(έχω μια klr 650)  ταξιδευτης,ονειροπολος, φίλος,πολιτικοποιημένος, ευθυτενής,φιλόζωος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.