Τελευταίες Ειδήσεις

Σύλλογος Πολυτέκνων-Γενική Συνέλευση



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Τρικάλων, σύμφωνα με τα άρθρο 7 και 18 του καταστατικού, διεξάγει Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Για τον σκοπό αυτό καλούνται τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου να λάβουν μέρος στις εργασίες της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στις 8 Μαΐου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 το πρωί, στα Γραφεία του Συλλόγου  (Ασκληπιού 19, 1ος όροφος) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
1. Παρουσίαση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού έτους 2018.
2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
οικ. έτους 2018.                                                                 3. Έγκριση πεπραγμένων για το έτος 2018.                                                                        4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ., εξελεγκτικής επιτροπής και     αντιπροσώπου στην ΑΣΠΕ.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ., την εξελικτική επιτροπή και την ΑΣΠΕ, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως έως 30 Απριλίου 2019 στα γραφεία του συλλόγου. 

Αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Συλλόγου.
Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  οριστικά στις 15 Μαΐου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 το πρωί, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Τρικάλων (Βασ. Τσιτσάνη 28) με τα ίδια θέματα της ημερησίας διάταξης, σύμφωνα και με το καταστατικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.