Τελευταίες Ειδήσεις

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος





                   
Την Παρασκευή 5 Απριλίου   θα χοροστατήσει κατά   την ακολουθία της  Δ΄ στάσης  των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου εις τον Ιερόν Ενοριακόν  Ναόν Αγ. Γεωργίου Καστανιάς.
                     
                     Την Κυριακή 7 Απριλίου   θα χοροστατήσει κατά τον  Όρθρον και θα λειτουργήσει εις τον Ιερόν Ενοριακόν Ναόν  Αγίων Κωνσταντίνου κ΄ Ελένης Καλαμπάκας.
   
                     Το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 6.30 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του  Ε΄ κατανυκτικού εσπερινού εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν   Ναόν Αγ. Βησσαρίωνος , όπου και θα  ομιλήσει ο προηγούμενος της Ιερας Μονής Μεγ.  Μετεώρου Αρχιμ.   Αθανάσιος Αναστασίου.
 

                
                            Δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών
 Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία  στους εργαζομένους και στους νέους που έχουν φροντιστήρια , να συμμετέχουν  της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της   Μεγάλης Τεσσαρακοστής  με την ακολουθία των  Χαιρετισμών της Παναγίας.
 θα πραγματοποιείται και Δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος   κάθε Παρασκευή 21.00 – 22.00.

                          

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.