Τελευταίες Ειδήσεις

30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ


       
Την Κυριακή 31-3-2019, η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργάνωσε ,με απόλυτη επιτυχία, την 1η Κοινή Θεσσαλική Πορεία στα Μετέωρα , με τη  συμμετοχή 400 περίπου ορειβατών διαφόρων ηλικιών ,από όλους τους νομούς της Θεσσαλίας και από την Κεντρική Μακεδονία.
        Ήταν μια πρώτη μαζική εκδήλωση της Ο.Λ.Κ. ,για τα 30 της χρόνια, που είχε σκοπό να αναδείξει την περιοχή . Η πορεία είχε διάρκεια 4,5 ώρες , ανάπτυγμα 10 χιλιόμετρα και συνολική υψομετρική διαφορά 600 μέτρα. Αφετηρία της είχε την πλατεία Καστρακίου και τερματισμό  τη βυζαντινή εκκλησία της Κοιμ. της Θεοτόκου στην Καλαμπάκα . Εκεί μας υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ.  Θεόκλητος. Τον ευχαριστούμε πολύ , για τη θερμή του υποδοχή  και την ξενάγηση.
         Ευχαριστούμε επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων, για την παραχώρηση της πλατείας Καστρακίου , το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, για τα μέτρα που πήρε , την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας ,το Ε.Κ.Α.Β. Λάρισας και το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για την ετοιμότητα ,στην οποία βρέθηκαν προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα , όλους εκείνους που βοήθησαν με προσωπική εργασία και τα Μ.Μ.Ε. ,που συνέβαλαν στην προβολή της  δραστηριότητας αυτής.

                                            ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
   1)     Κάβα ποτών Αθ. Και Χρ. Σαλταπίδας,   Ιωαννίνων 7 Καλαμπάκα, (προσέφερε τους χυμούς).
   2)     Καφέ Μπρίκι ,   Τρικάλων 152, ( προσέφερε τις μπανάνες).
   3)     Επιχειρήσεις Ζήνδρος  Δημήτριος και Σια, (προσέφερε τα λουκούμια).
   4)     Ξενοδοχείο  Edelweiss  (Έντελβάις), (προσέφερε τα νερά ) .
                                                   ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
        Η πετυχημένη αυτή διεξαγωγή μιας τέτοιας σπουδαίας  δραστηριότητας , μας παρακινεί  να συνεχίσουμε στην κατεύθυνση υλοποίησης άλλων πιο μαζικών και πιο θεαματικών, με γνώμονα το καλό του τόπου.
Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.