Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KYOKUSHIN KARATE



  
Ένα πολύ εποικοδομητικό τεχνικό σεμινάριο Kyokushin karate πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στο χώρο εκγύμνασης των αθλητών του Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας, οδός Δεληγιάννη 12 στην Καλαμπάκα, υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του αρχηγού και εκπροσώπου του IΚΟ Kyokushinkai Hellas κ. Στεφάνου Ιωάννη 5 Dan, που σκοπό είχε τη σωστή και αναβαθμισμένη ποιοτική και τεχνική εξέλιξη των αθλητών του τοπικού συλλόγου.
   Το σεμινάριο είχε ως στόχο τη νέα συνεργασία, τη γνωριμία, τη σύμπηξη σχέσεων και αθλητικής άμιλλας ανάμεσα σε αθλητές που ανήκουν στην οικογένεια της IΚΟ Kyokushinkai Hellas με έδρα το Βόλο και τον τοπικό σύλλογο που είναι επίσημα μέλος του Ελληνικού IFK Kyokushin καράτε και μάλιστα παραβρέθηκε και συμμετείχε στο σεμινάριο ο εκπρόσωπος στη χώρα μας του IFK Hellas κος Τρανίδης Στέφανος 5 Dan από την Πτολεμαίδα.

   Οι αθλητές που συμμετείχαν ακολούθησαν ένα δίωρο δυνατό σεμινάριο όπου είχε τεχνικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες αθλητές αλλά και στους θεατές.

  Ο κ. Στεφάνου ευχαρίστησε τον τοπικό προπονητή για την πρόσκληση και μιλώντας στους αθλητές τόνισε ότι το κυριότερο της εκδήλωσης είναι ότι έδωσε την ευκαιρία στην αφετηρία μιας νέας συνεργασίας του τοπικού συλλόγου με την μεγαλύτερη οργάνωση του Kyokushin παγκοσμίως και τη μελλοντική προοπτική του να αναβαθμίζεται σε μεγάλο βαθμό. Προσκάλεσε τον προπονητή και τους αθλητές να συμμετάσχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της οργάνωσης IΚΟ Kyokushinkai που θα γίνει στο Βόλο 22,23 και 24 Μαρτίου 2019 με συμμετοχή 9 κρατών και αρκετούς αθλητές υψηλού τεχνικού επιπέδου.
   Ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Καραγεώργος 3 Dan, ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της ΙΚΟ Kyokushinkai Hellas για την αποδοχή της πρόσκλησης απονέμοντάς του τιμής ένεκεν ένα αναμνηστικό δώρο και υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν στον μέλλον και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις και ημερίδες συνεργασίας αναβαθμίζοντας τεχνικά και ποιοτικά τον σύλλογο της πόλης μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.