Τελευταίες Ειδήσεις

Ο γοητευτικός αγρότης από τον Κλοκοτό έκανε δυνατό ”deal”στον Alpha



Ο γοητευτικός αγρότης από τον Κλοκοτό κέρδισε 11.000 ευρώ στο τηλεπαιχνίδι του «ALPHA», χάνοντας μέσα από τα χέρια του τα 30.000  ευρώ!
Όταν αποφάσισε να συμμετέχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι του «ALPLA», το «DEAL» με τον Χρήστο Φερεντίνο πήγαινε με τον εξής στόχο, να κερδίσει ένα αξιοσέβαστο ποσό, κάνοντας τον «Τραπεζίτη» να καρδιοχτυπήσει, να χάσει το χρώμα του μιας και θα αναγκαζόταν να βγάλει από το ταμείο του ένα μεγάλο ποσό.
Και πραγματικά πέτυχε το στόχο αν και η τύχη δεν στάθηκε στο πλευρό. Δεν στάθηκε μιας και θα μπορούσε να σπάσει τα ταμεία, καταφέρνοντας να αποκομίσει το ποσό των 30.000 ευρώ. Ωστόσο και τα 11.000 ευρώ που πήρε από το «DEAL», είναι ικανό ποσό για να καλύψει τους στόχους του και τα μπάτζετ με την είσοδο στο τηλεπαιχνίδι.
Η καλή μέρα ξεκίνησε από την αρχή για τον Βασίλη Φιλίππου από τον Κλοκοτό, μιας και εξ αρχής με σωστή «μαντεψιά» κατάφερε να βγάλει στην άκρη τα κουτιά που περιείχαν τα μικρά ποσά. Και έτσι έμεινε στο τέλος να κατέχει 5 κουτιά στα οποία κρυβόταν οι 3.000 ευρώ, οι 4.000 ευρώ, οι 10.000 ευρώ που κρυβόταν στο κουτί του, οι 40.000 ευρώ και οι 60.000 ευρώ. Εκείνη την στιγμή δέχτηκε το τηλεφώνημα του «τραπεζίτη» που του προσέφερε το ποσό των 11.000 ευρώ για να φύγει από το παιχνίδι. Υπό το φόβο να βγάλει τις 40.000 ευρώ και τις 60.000 ευρώ και η προσφορά να πέσει κατά πολύ, στις 4.500 ευρώ,
αποφάσισε να εγκαταλείψει και να λάβει τις 11.000 ευρώ. Και ο Φερεντίνος τον προκάλεσε να συνεχίσει υποθετικά το παιχνίδι. Στο επόμενα δυο κουτιά πέταξε ένα μεγάλο κι ένα μικρό ποσό σε σχέση με τα υπόλοιπα αφήνοντας μέσα τις 10.000 του κουτιού του και τις 60.000 ευρώ με τον τραπεζίτη να του προσφέρει 30.000 ευρώ.
Δυστυχώς όμως το παιχνίδι είχε τελειώσει για τον ίδιο κι όλα ήταν υποθέσεις.
Ωστόσο ο Βασίλης έζησε την εμπειρία του παιχνιδιού, διαφήμισε με την συμμετοχή του το νομό Τρικάλων, πολύ περισσότερο την περιοχή του Κλοκοτού και της Φαρκαδόνας και ετοιμάζεται θέτοντας νέους στόχους για τους οποίους θα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα μας τους ανακοινώσει.
Να του ευχηθούμε καλή και σωστή διαχείριση των χρημάτων και πάντα τυχερός και ευτυχισμένος γιατί το αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.