Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση της Προέδρου του ΝΕΟ με εκπροσώπους του Προεδρείου της ΓΣΕΕ



Η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του Προεδρείου της ΓΣΕΕ και ειδικότερα με τον Γενικό Γραμματέα Νικόλαο Κιουτσούκη, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Θανάση Δανούση και το Μέλος της Διοίκησης Ευθύμιο Θεοχάρη.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα πρόσφατα γεγονότα κατά την διεξαγωγή του Συνεδρίου και των συνεδριάσεων της Διοίκησης και της Ολομέλειας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, η Κατερίνα Παπακώστα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Φαινόμενα όπως αυτά που παρατηρήθηκαν τόσο κατά την πρόσφατη διεξαγωγή του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, όσο και κατά τις συνεδριάσεις της Διοίκησης και της Ολομέλειας της Συνομοσπονδίας, ανήκουν σε άλλες εποχές, παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα και λογικές και είναι απολύτως καταδικαστέα.
Πρόθεση όλων και δική μου να μην συμβούν ξανά, διότι αμαυρώνουν τον χώρο της εργασίας, δείχνουν έλλειψη εμπιστοσύνης στους δημοκρατικούς θεσμούς και μία λογική, η οποία είναι απολύτως καθεστωτική.

Οι όποιες αντιπαραθέσεις λύνονται πάντοτε μέσω διαλόγου, μέσα από θεσμικές διαδικασίες και συμπεριφορές, όπως αρμόζει σε κάθε ευνομούμενη Δημοκρατία. Οτιδήποτε παρεκκλίνει από αυτό για εμάς και για μένα προσωπικά και ως Πρόεδρο του ΝΕΟ είναι απολύτως καταδικαστέο.
Όσοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν έχουν δικαίωμα να εκμεταλλεύονται τους πόρους από το υστέρημα του ελληνικού λαού, με αποτέλεσμα να αποστερούνται κρίσιμες αστυνομικές δυνάμεις από την ασφάλεια της χώρας και από την ασφάλεια του πολίτη, ακριβώς επειδή αυτοί έχουν διάθεση να καταστρατηγήσουν και τους νόμους και το Σύνταγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.