Τελευταίες Ειδήσεις

Αθλητικό κέντρο στο Λογγά-Λύνεται το πρόβλημα διαρροής νερού στο φράγμα δηλώνει ο κ. Χαρχαντής

Η δημιουργία αθλητικού κέντρου στο Λογγά αποτελεί στόχο του ΑΟ Τρίκαλα όπως αποκάλυψε μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Μετέωρα ο πρόεδρος του εν λόγω Δημοτικού Διαμερίσματος κ. Χαρχαντής και θα είναι ευχής έργο για το χωριό και την περιοχή να γίνει πραγματικότητα.
Ήδη εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ επισκέφτηκε το χωριό και συνοδευόμενος από τον ίδιο εξέφρασε την ικανοποίησή του κάνοντας λόγο ότι πληρεί τις προϋποθέσεις.
Αρκεί πλέον όπως είπε ο κ. Χαρχαντής να βοηθήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι να γίνει πραγματικότητα και το χωριό να αναβαθμιστεί με τα όποια οφέλη προκύψουν από μια τέτοια επένδυση καθώς η περιοχή δεν υστερεί σε τίποτα έναντι άλλων.
Πέραν αυτού ο πρόεδρος του Λογγά επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι υπάρχει διαρροή νερού στο φράγμα και ειδικότερα στο αντλιοστάσιο για το οποίο ενημερώθηκε η Περιφέρεια και μετά από σχετική αυτοψία εγκρίθηκε κονδύλι 10000 ευρώ για την αποκατάσταση της βλάβης.

Αναφέρθηκε στην καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού λέγοντας ότι θα μπορούσαν κάποια πράγματα να λειτουργήσουν καλύτερα και εξέφρασε τη δυσφορία του για την στάση της δημοτικής αρχής.
Χαρακτήρισε άστοχη-επιεικώς-την απάντηση του Δημάρχου όταν του ζήτησε μηχανήματα για τον πρόσφατο αποχιονισμό λέγοντάς του "κάνε κωλοτούμπες για να λιώσει το χιόνι" ενώ ανακοίνωσε ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος καθώς η αγάπη του για το χωριό είναι μεγάλη και θέλει να προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.