Τελευταίες Ειδήσεις

«Αέρας νίκης» στην πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού του Δημήτρη Παπαστεργίου


Χρήσιμες οδηγίες προς ναυτιλομένους, περιελάμβανε η πρώτη ολομέλεια του συνδυασμού «Επανεκκίνηση τώρα Vol. 2» του νυν Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, που συγκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη.
Παρόντες σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού, παλαιότερων και νεότερων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, αλλά και νέων στελεχών που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αυτοδιοίκηση και που ακόμη τα ονόματα των περισσότερων δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τον Δημήτρη Παπαστεργίου, κάτι που αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς όλους και ιδιαίτερα στους νεότερους για το πώς θα πρέπει να κινηθούν το επόμενο διάστημα που θα «φουντώσει» ακόμη περισσότερο η προεκλογική περίοδος, για τις σχέσεις που θα αναπτύξουν με τους πολίτες και πως θα τους πλησιάσουν και συμπεριφερθούν, για το πως πρέπει να εμφανίζονται και να μιλούν στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ ιδιαίτερη ενημέρωση έγινε τόσο από τον Δημήτρη Παπαστεργίου, όσο και από τον στενό του συνεργάτη Νίκο Νικολάου για το θέμα του νέου εκλογικού νόμου, όπου τους τονίστηκε πως όλοι οι σύμβουλοι εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή.

Ο δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση τώρα Vol. 2» Δημήτρης Παπαστεργίου εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση των εκλογών λέγοντας πως «μπορεί όλοι να είμαστε ίσοι, όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και αυτό είναι κάτι που ο Τρικαλινός πολίτης το γνωρίζει καλά. Έχουμε πλούσιο έργο πίσω μας, τα Τρίκαλα πλέον είναι σημείο θετικής αναφοράς και συζήτησης σε όλη την Ελλάδα και έτσι θα συνεχίσουμε και στην επόμενη θητείας μας. Αν πάμε όλοι μαζί με προσεκτικά βήματα και ενωμένοι, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως, τις εκλογές θα τις κερδίσουμε άνετα και από την πρώτη Κυριακή».
Στον απόηχο της ολομέλειας του συνδυασμού Παπαστεργίου στο μουσείο Τσιτσάνη, διάχυτος ήταν στην ατμόσφαιρα ο «αέρας νίκης» και τα χαμόγελα αισιοδοξίας σε όλα τα στελέχη που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.