Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινώθηκε από την ΟΝΝΕΔ ως υποψήφιος σύμβουλος ο Λευτέρης Αβραμόπουλος με τον Δήμαρχο Μετεώρων Χρ. Σινάνη



Ως έμμεση στήριξη της Ν.Δ. στον δήμαρχο Μετεώρων και εκ νέου υποψήφιο Χρήστο Σινάνη, μπορεί να εκληφθεί η παρουσίαση το απόγευμα της Τρίτης του οικονομολόγου Λευτέρη Αβραμόπουλου σε κεντρική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, ως υποψηφίου της στις επερχόμενες εκλογές.
Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου και παρουσιάστηκαν τα πενήντα στελέχη της νεολαίας της Ν.Δ. που στηρίζονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο δήμους όσο και σε περιφέρειες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η εκδήλωση έγινε παρουσία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη, του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέβρου, ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής, του προέδρου της ΚΕΔΕ και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Ο Χρήστος Σινάνης και ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ήταν παρόντες στην εκδήλωση και σε κοινή τους δήλωση σημειώνουν: «Είναι ενθαρρυντικό ότι δίνεται χώρος, ρόλος και λόγος σε νέα στελέχη. Σε αυτή την κατεύθυνση είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε ενωμένοι, δίχως αποκλεισμούς, για μια μεγάλη νίκη στις εκλογές του Μάη. Προχωράμε με γνώμονα το κοινό καλό και την πρόοδο του τόπου μας. Η νέα γενιά είναι εδώ και δίνει δυναμικό παρών. Αποκτά ισχυρή φωνή στο Δήμο Μετεώρων».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ήταν το μόνο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ που ανακοινώθηκε σε επίπεδο Θεσσαλίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.