Τελευταίες Ειδήσεις

Περιοδεία στελεχών του ΚΚΕ και υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση σε χωριά του δήμου Βασιλικής





Τα χωριά του πρώην Δήμου Βασιλικής επισκέφθηκαν την Κυριακή 17 Μάρτη στελέχη του Κ.Κ.Ε. με τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Μετεώρων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργο Χαντζιάρα,καθώς και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Η περιοδεία ξεκίνησε από την κοινότητα Περιστέρας,συνεχίστηκε στην κοινότητα Θεόπετρας για να καταλήξει στην κοινότητα της Βασιλικής.
Η συζήτηση σε όλα τα χωριά κινήθηκε με τους αγρότες αγανακτισμένους ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου(καλαμποκιού ,καπνών,κλπ.) αφού τα βάρη που σηκώνουν είναι πλέον δυσβάσταχτα.
Τα χωριά ερημώνουν λόγω της οικονομικής κατάστασης με τα μικρομάγαζα να τα βγάζουν πέρα με το ζόρι,ενώ οι χαμηλοσυνταξιούχοι ίσα που βγάζουν το μήνα αφού πρέπει να στηρίζουν ακόμη τα παιδιά τους.
Η νεολαία απογοητευμένη,αναγκαστικά ζούνε με γονείς ακόμα και παππούδες,μιας και η πλειοψηφία τους είναι άνεργοι χωρίς εύκολη πρόσβαση στην αγορά εργασίας(απόσταση,μετακινήσεις,κλπ).Μα και όσοι έχουν την «τύχη» να εργάζονται είναι 4ωροι-6ωροι, όπου αν υπολογίσουμε το κόστος μετακίνησης(βενζίνες, εισιτήρια) για Καλαμπάκα ή Τρίκαλα ,δεν μένει σχεδόν τίποτα…


Εκεί οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μεταξύ άλλων τόνισαν:……… οι αγώνες που έδωσε το οργανωμένο αγροτικό κίνημα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και φέτος με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, δείχνουν ότι με οργάνωση, μαζική συμμετοχή, αγωνιστικό πλαίσιο, και την κοινή δράση, αλληλεγγύη και συμμαχία με τους εργατοϋπαλλήλους τους αυτοαπασχολούμενους,τα σωματεία των συνταξιούχων,τις Επιτροπές Αγώνα,τους συλλόγους γυναικών ,τη νεολαία,μπορούμε να ανακόψουμε την επίθεση που δεχόμαστε και να έχουμε κάποιες κατακτήσεις……με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το Κ.Κ.Ε. μπορούμε να απαντήσουμε στην ενιαία επίθεση που δέχονται η ζωή και τα δικαιώματά μας.

Το πραγματικό δίλημμα που μπαίνει μπροστά στο λαό είναι ένα:
Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο,αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος,που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά και καταστροφές
Ή
Θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού,για να ανοίξει επιτέλους ο δικός μας δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών;


«Με Ισχυρό ΚΚΕ Παντού -Κάνουμε την Πραγματική Διαφορά!».

                         ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ-  18/03/2019       








                     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.