Τελευταίες Ειδήσεις

Ο κόσμος δεν αλλάζει με θεωρίες...


Δυναμικά και με πάθος έχουν ριχτεί στη μάχη για τις δημοτικές εκλογές υποψήφιοι και συνεργάτες του Γιάννη Παπαμιχαήλ οργώνοντας κυριολεκτικά κάθε γωνιά του Δήμου Μετεώρων.
Οι επαφές με τους δημότες καθημερινές φωνάζοντας μαζί τους ότι τα Μετέωρα ανήκουν στους δημότες που ενωτικά θα χτίσουν τη νέα Καλαμπάκα.
Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό τον αγώνα έχει και ο υποψήφιος Δημήτρης Κρίτσας που μαζί με τους συνυποψηφίους του τονίζουν ότι ο κόσμος δεν αλλάζει με θεωρίες αλλά με έργα καθώς έχουν το λαό μαζί τους.
Η ομάδα όπως λένε είναι ενωμένη και ο μαραθώνιος για τις κάλπες συνεχίζεται με την βεβαιότητα ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί τα παλιά και χτίζουν πάνω σε νέες ιδέες που αρμόζου σε ένα τόπο μοναδικό και ευλογημένο.

Κεντρικό τους σύνθημα να δοθεί τέλος στην αλαζονεία και τον αυταρχισμό που μόνο στην οπισθοδρόμηση μπορούν να προσφέρουν.
Ιδιαίτερα αισιόδοξος ο Δημήτρης Κρίτσας από τις επαφές και την ανταπόκριση των δημοτών δηλώνει πως «Τελειώνουν την Πρώτη Κυριακή ! καθώς αυτοί που μας έφεραν ως εδώ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα διαφορετικό»…
Άρχισαν λοιπόν τα όργανα…κι ας κρατήσουν οι χοροί…





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.