Τελευταίες Ειδήσεις

«ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ»-Προτάσεις


Αγαπητές συνδημότισσες,
Αγαπητοί συνδημότες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η  ομάδα εργασίας μας  βρίσκεται στη διαδικασία εκπόνησης του τελικού προγράμματος των προτάσεων του συνδυασμού μας.
Αυτές οι προτάσεις συνθέτουν το όραμα και τους στόχους που έχω θέσει προσωπικά ως υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά και των δραστήριων υποψήφιων συμβούλων μου. Όλοι μαζί, ως νεοσύστατη ομάδα, ενώνουμε τις σκέψεις μας και συζητάμε για το αύριο του Δήμου μας.
Αυτή μας η προσπάθεια δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη, χωρίς τη συμβολή του λαού, χωρίς τη δική σας συμμετοχή.
Με τη ανακοίνωση αυτή, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μας ενημερώσετε για τις δικές σας ιδέες που θα έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την καθημερινότητα  σας, των συμπολιτών και των συγχωριανών σας. Χρειαζόμαστε και τις δικές σας σκέψεις για να σχεδιάσουμε μαζί  την βελτίωση των υποδομών μας και την ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Το εκλογικό μας γραφείο, που θα ανοίξει τη πόρτα του σε λίγες μέρες, είναι ένας θαυμάσιος  τρόπος να συζητήσετε με φυσικό και άμεσο τρόπο με τους συνεργάτες μας για τα κοινά του τόπου μας. Θα θέλαμε όμως να τονίσουμε και την βαρύτητα της έγγραφης μορφής των προτάσεων και σκέψεων που έχετε, με αυτό το τρόπο μας βοηθάτε να τις συγκεντρώσουμε πιο οργανωμένα.
Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να στέλνετε προτάσεις, σκέψεις, προβλήματα, για οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικό με τα κοινά του τόπου μας στο info@meteoranewstart.gr  και στη σελίδα μας στο Facebook ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ –ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ.
Οι θεματικές ενότητες στις οποίες μπορείτε να κινηθείτε επιλεκτικά, μα όχι και αποκλειστικά, είναι οι παρακάτω: πρωτογενής παραγωγή, τουρισμός, κοινωνική μέριμνα και εξυπηρέτηση του πολίτη, περιβάλλον και πράσινο, επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη, πολιτισμός και αθλητισμός.
ΓΙΑΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ!!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.