Τελευταίες Ειδήσεις

Με τον Κυριάκο στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Κώστα Αγοραστού, ο Χρίστος Λιάπης



Με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, βρέθηκε ο γιατρός, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, Χρίστος Λιάπης, στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Υποψηφιότητας του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, στον Βόλο.
Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικώς: «Επιτυχία και δύναμη στον Κώστα Αγοραστό για μια βέβαιη και μεγάλη εκλογική νίκη!

Το πολύπλευρο έργο του ως Περιφερειάρχη βελτίωσε τις ζωές όλων μας στη Θεσσαλία και θα σταθούμε δίπλα του με όλες μας τις δυνάμεις, όλα τα νέα στελέχη της ΝΔ.
Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, νιώσαμε όλοι μας, μέσα από την εμπνευσμένη ομιλία του Προέδρου της ΝΔ, του Κυριάκου Μητσοτάκη, έναν ξεχωριστό παλμό αισιοδοξίας και ουσίας που έστειλε τα μηνύματα της μεγάκης νίκης στις προσεχείς Αυτοδιοικητικες εκλογες, αλλά και στις κάλπες που θα στηθούν για το Ευρωπαϊκό και το Εθνικό Κοινοβούλιο.
Κάθε συνομιλία μου με τον Πρόεδρο, ακόμη και οι σύντομες, λόγω του μοναδικού ενθουσιασμού των στιγμών και του κόσμου, αποτελεί άντληση δύναμης στην προσπάθεια που καταβάλλω και εγώ, τα τελευταία χρόνια, από τη δική μου κλίμακα και από τα δικά μου μετερίζια, για να γίνει ακόμη πιο πλατιά η εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στον νομό των Τρικάλων.

Αποτελεί επαναβεβαίωση της αναγνώρισης του προσωπικού μου αγώνα, για να έρθει η πολυπόθητη ανατροπή για τον τόπο μας, με επίκεντρο την ιδιαιτέρα μου πατρίδα, μέσα που τις κάλπες που θα στηθούν για την επόμενη Βουλή. Μια Βουλή που θα εκφράζει την εμπιστοσύνη του λαού στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα από μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία της αυριανής Κυβέρνησής του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.