Τελευταίες Ειδήσεις

Η προάσπιση της υγείας του λαού δεν μπορεί να περιμένει


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ


Η Επιτροπή  Αγώνα   Εργαζομένων του  Γεν. Νοσοκομείου  & Κ.Υ. Ν. Τρικάλων, καλεί τα  Δ.Σ.  Συλλόγων, Σωματείων, Συνταξιουχικών Σωματείων και Φορέων της Πόλης  μας, σε σύσκεψη  
την Τρίτη  5 Μάρτη και ώρα 6.30μ.μ. αίθουσα του Ε.Κ.Τρικάλων
Στόχος μας ε.ιναι να συζητηθούν οι σοβαρές εξελίξεις σε Υγεία - Πρόνοια -  Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά εργαζόμενοι και ασθενείς στο Νομό μας. Στην περιοχή μας και ειδικά στο Ν. Τρικάλων, τεράστιες οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τόσο στο Γ. Νοσοκομείο της Πόλης μας όσο και στα 3 Κ.Υ. του Νομού μας και το Κ.Υ. Αστικού Τύπου(ΠΕΔΥ).
Υπάρχουν  τμήματα- κλινικές  που δεν λειτουργούν λόγω ελλείψεων και άλλες που υπολειτουργούν με τεράστιες ελλείψεις σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.. Μην ξεχνάμε ότι  τα Κ.Υ. και το Κ.Υ. Αστικού Τύπου(ΠΕΔΥ) που κάλυπταν μεγάλες ανάγκες της  περιοχής,  λειτουργούν με μεγάλες ελλείψεις.
 Η προάσπιση της υγείας του λαού δεν μπορεί να περιμένει.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός δεν μπορούν να μένουν άλλο στην αδράνεια. Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαία ούτε απ' έξω δεν μπορούν να περάσουν από τα ιδιωτικά μεγαθήρια της Υγείας και τις μεγάλες διαγνωστικές αλυσίδες.
Οργανώνουμε  την σύσκεψη γιατί θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην προσπάθεια για κοινή δράση εργαζομένων, αλλά και Σωματείων, Συλλόγων,  Επιτροπών Αγώνα  και Συλλόγων ασθενών.   
Να πάρουν θέση στον αγώνα για το ζήτημα της Υγείας , να καθορίσουμε από κοινού τα επόμενα βήματα της δράσης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.