Τελευταίες Ειδήσεις

Έντονο το ενδιαφέρον στην ημερίδα της Τράπεζας Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας στο Επιμελητήριο Τρικάλων, με την έντονη προσέλκυση του ενδιαφέροντος του κόσμου.
Ειδικότερα, η ημερίδα έφερε τον τίτλο «Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας αρωγός στην προσπάθεια ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» και αφορούσε στην επιχειρηματικότητα και την δυνατότητα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων.
Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος, ο οποίος τόνισε ότι η βιωσιμότητα μιας επιχείρησης εξαρτάται από τους ίδιους του επιχειρηματίες, υπογραμμίζοντας ότι όλοι πρέπει να βρισκόμαστε δίπλα στην Συνεταιριστική Τράπεζα, η οποία ωφελείται μόνο όταν ωφελείται και η ίδια η επιχείρηση.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Λάππας Αναστάσιος, αναφερόμενος στον επαναπροσδιορισμό της αποστολής, του οράματος και του σκοπού της Τράπεζας μέσα από έναν κύκλο ανοιχτών εκδηλώσεων στη Λάρισα, τον Βόλο και πλέον και στα Τρίκαλα, ένας κύκλος επικοινωνίας με την κοινωνία για τον τρόπο της δραστηριοποίησης της Τράπεζας στην περίοδο της κρίσης.

Ο Πρόεδρος μάλιστα έκανε έναν απολογισμό της εξέλιξης και της ανάπτυξης της Τράπεζας, επισημαίνοντας την σημαντική πτώση που σημειώθηκε το 2012, καθώς και την επακόλουθη ανάπτυξή της από το 2016 και έπειτα. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας σήμερα καταλαμβάνει την Τρίτη  σε μέγεθος τράπεζα στην  Ελλάδα, μετρώντας πλέον γύρω στους 15.000 πελάτες.
Χαρακτηριστική μάλιστα ήταν η αναφορά ότι το μερίδιο αγοραστικών καταθέσεων το 2018 στα Τρίκαλα ανήλθε στο 9%, τονίζοντας πως όραμα της Τράπεζας είναι η ανάπτυξη μιας ισχυρής, περιφερειακής και προοπτικά εθνικής Συνεταιριστικής Τράπεζας που θα έχει στο κέντρο δράσης της τον πελάτη.
Στην συνέχεια έγινε εκτενής αναφορά στα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρει η Συνεταιριστική Τράπεζα, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε συζήτηση με ερωτήσεις απορίες των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.