Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Γκόγκος Β. Γεώργιος υποψήφιος για το ΤΣ Καστρακίου


Φίλες και φίλοι , συνδημότισσες και συνδημότες μου ,
Στις δημοτικές εκλογές του 2014 μου δώσατε την εντολή να σας αντιπροσωπεύσω από τη θέση του Τοπικού Συμβούλου Καστρακίου. Όλη αυτή την πενταετία σχεδόν προσπάθησα και έδωσα ένα αγώνα τίμιο , ειλικρινή και κυρίως δίκαιο , ένα αγώνα που στηρίζεται μέσα από τις πάμπολλες Ερωτήσεις ,τοποθετήσεις και αναφορές που έχω κάνει στα διάφορα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Προσπάθησα να κάνουμε το Καστράκι πρωταγωνιστή των εξελίξεων και όχι κομπάρσο αλλά δυστυχώς οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν δεν έδωσαν στο χωριό μας την ώθηση που χρειαζόταν αλλά παρέμεινε στάσιμο στο χθες.
Για το λόγο αυτό και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο Καστράκι και τους κατοίκους του σας δηλώνω ότι στις προσεχείς εκλογές κατέρχομαι υποψήφιος για την Τοπική Κοινότητα με το ψηφοδέλτιο που θα φέρει τη στήριξη του συνδυασμού << Νέο Ξεκίνημα – Ανεξάρτητος Δήμος >> του Υπ. Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου.

Ζητώ από εσάς να με τιμήσετε εκ νέου με την ψήφο σας αλλά και την εμπιστοσύνη σας για να δημιουργήσουμε από την αρχή το Καστράκι που αγαπάμε , βάση των παρακάτω θέσεων.

·        Αναπτυξιακή Πολιτική ( Γεωργία ,Κτηνοτροφία , Τουρισμός).
·        Κοινωνική Μέριμνα – Άμεση επίλυση προβλημάτων.
·        Διαφάνεια και αξιοκρατία σε όλα τα οικονομικά θέματα.
·        Πρωτοβουλία και λόγο στους πολίτες.

Δώστε μου τη Δύναμη να δημιουργήσουμε ένα  Καστράκι με αξιοκρατία χωρίς διακρίσεις κοιτώντας μόνο στο αύριο.

Με Εκτίμηση
Γκόγκος Β. Γεώργιος
Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου
Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.