Τελευταίες Ειδήσεις

Περιοδείες του ΚΚΕ στο δήμο Μετεώρων με το κάλεσμα του Κόμματος για τις τοπικές εκλογές



Το Σάββατο 2 Μάρτη με το «Ριζοσπάστη» του Σαββατοκύριακου δημοσιεύτηκε το κάλεσμα του Κ.Κ.Ε. για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μάη του 2019 με σύνθημα:
«Με Ισχυρό ΚΚΕ Παντού -Κάνουμε την Πραγματική Διαφορά!».
Με το Ριζοσπάστη στο χέρι στελέχη και  μέλη του Κόμματος οργανώσανε περιοδείες και εξορμήσεις  στην περιοχή μας ,έτσι ώστε να διαδοθεί το ΚΚΕ παντού στο δήμο μας.
Στις περιοδείες συμμετείχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργος Χαντζιάρας , καθώς  και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Συγκεκριμένα :

Το Σάββατο 2 Μάρτη πραγματοποιήθηκαν περιοδείες στην πόλη της Καλαμπάκας και το Καστράκι

Την Κυριακή 3 Μάρτη στα χωριά

του πρώην δήμου Χασίων

  • Αγιόφυλλο
  • Απροκλησσιά

και του πρώην Δήμου Τυμφαίων


  • Φλαμπουρέσι
  • Κονισκός
  • Γερακάρι

Τα μέλη του Κ.Κ.Ε. και οι υποψήφιοι στους συνδιασμούς του συζήτησαν με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής και τις ελλείψεις σε υποδομές όπως σχολεία, Κέντρο Υγείας,παιδικούς σταθμούς,συγκοινωνίες,κ.α.,παρότι η Καλαμπάκα με τα χωριά της εκτείνεται σε απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων και συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμο.
Κάλεσαν τους κατοίκους να βγάλουν συμπεράσματα από τη μέχρι τώρα εμπειρία τους αναδεικνύοντας το ρόλο της τοπικής διοίκησης,η οποία δεν είναι ξεκομμένη από την κεντρική εξουσία.

Τέλος κάλεσαν σε ενίσχυση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και την Περιφέρεια αλλά και του Κ.Κ.Ε. στις Ευρωεκλογές και τις βουλευτικές εκλογές όταν αυτές οριστούν.
Για να δυναμώσει μέσα στα όργανα αυτά,η φωνή των ίδιων των εργαζομένων,των φτωχών αγροτών,του λαού!                               ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ-  04/03/2019                             

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.