Τελευταίες Ειδήσεις

Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Μητέρα πήρε μαζί της στον θάνατο την 4χρονη κόρη της - Το σπαρακτικό "γιατί" του πατέρα



Ασύλληπτη είναι η τραγωδία στον Νέο Κόσμο όπου μία μητέρα έριξε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας το 4,5 ετών κοριτσάκι της και στη συνέχεια έπεσε κι εκείνη.
Η τραγωδία συνέβη την Τρίτη, λίγο μετά τις 16.00. Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν σοκαρισμένοι τη στιγμή όπου είδαν τη γυναίκα να πραγματοποιεί βουτιά θανάτου.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο "ΓΝΑ Γεννηματάς" και το κοριτσάκι στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού". Δυστυχώς οι γιατροί στο "Γεννηματάς" δεν κατάφερναν να κάνουν κάτι για τη γυναίκα καθώς διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Αντίθετα, το 4χρονο μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί είδαν ότι είχε σφυγμό και κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για ανάνηψη αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Έπειτα από μία ώρα, περίπου, το παιδί κατέληξε.

Ο πατέρας της 4χρονης και σύζυγος της γυναίκας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παραμένει με τους αστυνομικούς και ειδικό ψυχολόγο της ΕΛΑΣ. Σε ερωτήσεις που του κάνουν προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να οδήγησε τη γυναίκα στην πράξη της. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο πατέρας έφθασε στο σημείο και είδε τα αγαπημένα του πρόσωπα μέσα σε μια λίμνη αίματος, μπόρεσε να φωνάξει μόνο "γιατί το έκανες αυτό;".
Η οικογένεια δεν είχε προκαλέσει ουδέποτε πρόβλημα και οι γονείς δεν είχαν ακουστεί ποτέ να διαπληκτίζονται. Οι γείτονες κάνουν λόγο για μια αγαπημένη οικογένεια και τώρα έχουν απομείνει σοκαρισμένοι από την τραγωδία. Στο παρελθόν το παιδί είχε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευθεί και να υποβληθεί σε επέμβαση. Ωστόσο, φέρεται να είχε ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.